1. dame danmarksmestre i 3-mands floorball

Holdet havde til dagens stævne valgt at kalde sig ÅFS White Legs. Således var det selvfølgelig et krav for optagelse, at spillerne ikke havde haft benene ude i forårssolen endnu. Kun nordmanden var tæt på at blive bænket, da hendes ben ikke lyste nok op i mørket. 

Gis landede i København efter en arbejdsuge i London og var ikke helt frisk fra start, da hendes dag var startet klokken 04.00, men efter en tur på Cafe Donald, kom hun op i gear. Stine Lausten var dagens spillende træner og efter en uge med Stine som træner, glæder pigerne sig til at se Lars Erik Bartels igen! Dog ser de gerne, at Lars Erik indfører små kyllinger til hårpynt, som træner Lausten gjorde til lørdagens stævne.

Alle kampene blev startet ud på toppet kæde (Mia, Stine og Gis), hvorefter holdet gik op på to kæder og de to jokere (Gam og Quist) kom ind og skabte lidt røre. Det var tydeligt igennem stævnet, at Gamse går efter at blive wing til næste år. Hun påstod tilmed, at Quist var nødt til at tage den bagerste mand, da hun følte sig usikker på den plads. Hvad gør man ikke for at komme frem på banen;).

Grundspillet stod på 6 kampe mod Herlev 2, Helsingør, Hafnia, FFK, Hvidovre og Copenhagen SFC.

Kampene blev afviklet 1×8 minutter løbende tid og bolden blev givet op fra mål ved scoringer, hvilket ikke tillod megen tid til jubel:)

Grundspilskampene endte som følger:

Cop SFC 2 vs White Legs: 0-9                              
White Legs vs. Helsingør: 11-0
Herlev vs. White Legs: 1-6
White Legs vs. FFK: 4-1
Hafnia vs. White Legs: 1-5
White Legs vs. Hvidovre: 1-0

Målene var nogenlunde jævnt fordelt på de 5 spillere, men Stine Lausten var dagens helt store profil. Stine havde vendt sit vanlige spil, hvor hun gerne vil sætte den hårdt i krogen hver gang, til blot at lægge den blidt – men sikkert – i mål.

Efter et meget effektivt grundspil, skulle holdet bl.a. møde den tidligere ÅFS’er, Cecilia Garibaldi og en af de største profiler på damesiden igennem tiden, Sandie Bagge, der begge stillede op for The Ladies. Dette satte spænding i holdet, men efter en meget velspillet kamp, kunne ÅFS White Legs køre fra Valby med guldmedaljer, pokalen og en finalesejr på 3-1. Samlet endte ÅFS White Legs med en målscore på 39-4, hvilket spillende træner Stine Lausten var okay tilfreds med. Stine udtaler:

”Jeg er nogenlunde tilfreds med stævnet, men mener godt de 4 andre spillere kunne stå lidt bedre i forsvaret, så vi kunne holde nullet. Derudover kunne de godt bidrage lidt til målene i modstandernes ende. Alt dette er noget vi må arbejde videre med”.

På vejen hjem var der stor opmærksomhed på holdet, da pokalen fik lov til at komme med på Sunset.

Tillykke piger:)

 

 

 

Skriv et svar