1. dame sejrede over Outlaws

Kampen blev aldrig flot og teknisk – nærmere til tider en noget hektisk og rodet affære, fordi spillet hele kampen igennem foregik i et højt tempo med aggressivt pres fra begge hold. Men seværdigt har det nu nok alligevel været for de mange tilskuere, der var på plads i Idrætshallen.

ÅFS kom bedst fra start med en scoring af Dagmar Petersen (Jeanette Hyttel) efter bare 56 sek. på indstik i slottet. Herefter satte Outlaws et godt tryk, men det var os, der efter 6.55 min. fik mål nr. 2 sat ind af spiller nr. 2 Mette Faurholt (Marie Louise Tøttrup) ved et lavt trækskud udefra højrekanten. Spillet bølgede fortsat frem og tilbage. Vi klarede os igennem et undertal efter 15 min. og sluttede perioden af i overtal med godt flow og et par nærgående forsøg.

ÅFS startede anden periode med 18 sek. overtal, hvor det bliver til endnu et nærgående forsøg dog uden scoring. I stedet var det herefter Outlaws, som satte mest præg på kampen, og vi fik ikke organiseret os godt nok i en 7-8 min. først i perioden. Det resulterede desværre i to scoringer mod os og stillingen var 2-2 efter 7.26 min. spil af perioden. Vi lod os heldigvis ikke slå ud og med indstillingen om at gøre det bedre, arbejdede vi os i resten af perioden stille og roligt ind i kampen igen via rigtig god fight. Det giver bonus efter 15.14, hvor Mette Faurholt – igen med et trækskud udefra – kan sætte sin scoring nr. 2 ind bag Outlawskeeperen til stillingen 2-3, som holder perioden ud.

I tredje periode var ÅFS mere klar fra start end i anden, og vi lykkedes med at holde lidt længere angreb end tidligere i kampen. Spillet bølgede dog stadig meget frem og tilbage med Outlaws, som ivrigt jagtende en udligning og os, der gik efter at sætte det afgørende mål i kassen. Vi havde flere gode forsøg, men ind ville den ikke. I tiden 17.17 min. tog Outlaws en timeout, hvorefter de trak keeperen. I stedet for at lykkedes med en scoring i 6-5 spil kunne Andrea Fischel efter en lang bold nede fra Mette Faurholt i tiden 19.04 min. prikke bolden i tomt Outlaws mål til slutresultatet 2-4.

Det var en stor forløsning at sejre i sæsonens første kamp mod DM favoritterne fra Outlaws. Vi ønsker dem held og lykke til Euro Floorball cuppen og glæder os til at møde dem igen inden så længe i pokalturneringen 🙂

Pointmagere ÅFS:
Mette Faurholt 2+1
Dagmar Petersen 1+0
Andrea Fischel 1+0
Jeanette Hyttel 0+1
Marie Louise Tøttrup 0+1

Skriv et svar