1. dame tabte

I lørdags tog 1. dame imod Brønderslev i ÅFS centret. Der var lagt op til en spændende kamp mellem rækkens nummer 3 (ÅFS) og nummer 4.

I første periode lagde ÅFS godt ud. De styrede spillet, og fik spillet bolden godt rundt. Det skabte et par chancer som dog ikke førte til scoring. Brønderslev spillerne sad tæt på ÅFS’erne – til tider måske lidt for tæt – og det førte til en Brønderslev udvisning for fastholdning. ÅFS powerplayet startede ok med bl.a. et skud på stolpen, men på en dum fejl fik Brønderslev en friløber, som de ikke var sene til at udnytte. Heldigvis kom ÅFS hurtigt igen og fik udlignet til 1-1 i samme pp. Sigrid Paulsen fik bolden på den ene kant og lagde den ind foran til Jeanette Hyttel, der styrede bolden i mål.

2. periode fik en uheldig start. Efter få sekunder havde Brønderslev atter bolden i mål. Igen formåede ÅFS imidlertid at komme godt igen og bragte balance i regnskabet ved scoring af Sigrid Paulsen på oplæg af Jeanette Hyttel. Kort tid efter blev det 3-2 ved Jeanette Hyttel på oplæg af Sigrid Paulsen. ÅFS havde chancer til mere og havde bl.a. endnu et skud på stolpen. Brønderslev var imidlertid hele tiden farlige på kontra, og deres hårde spillestil ødelagde ÅFS opspillet, så det blev en alt andet end velspillet kamp.

Kampens sidste periode blev indledt af 2 hurtige Brønderslev scoringer, der bragte sig foran 4-3. ÅFS formåede aldrig at komme tilbage og var udover et par løse chancer foran mål, ikke i nærheden af at tage point i kampen. Kampen endte derfor med et nederlag på 3-4.

Det var et utroligt ærgerligt og unødvendigt nederlag. ÅFS fik stort set aldrig sit spil til at flyde, og der blev lavet alt for mange personlige fejl. Der manglede vilje og sammenhold, og det skal holdet finde frem for at få point i de kommende kampe.

Skriv et svar