1. damerne fik fiskertæsk

ÅFS – Esbjerg Sharks 1 – 8 (1-4, 0-0, 0-4)

Søndag var der på forhånd lagt op til et spændende opgør i UMBRO ligaen for damer, hvor Esbjerg Sharks kom på besøg. Sidst de to hold mødtes blev det til en smal ÅFS sejr på 4-3, der først blev hevet i land 20 sekunder før tid. Men spændingen i kampen fik desværre hurtigt svære kår…

ÅFS damerne lagde ellers godt ud med en række gode skift og velgennemspillede angreb. Det var da også hjemmeholdet, der fortjent kom foran efter 8 minutter, da Henriette ”Guldhjelm” Pasgaard erobrede bolden i hjørnet og hurtigt omsatte muligheden til mål. Herefter overlod ÅFS’erne imidlertid alt initiativ til fiskerpigerne, der på dagen havde succes med deres valg af udstyr. De lagde et højt pres som ÅFS pigerne havde usandsynligt svært ved at spille sig ud af. Det førte i 1. periode til fire hurtige spilvendinger, som esbjergenserne nådesløst omsatte til mål.

I 2. periode kom der lidt mere kul på ÅFS kedlerne, og de formåede at få lagt presset og erobret bolde længere fremme på banen. Dermed blev spillet flyttet lidt frem og hjemmeholdet kom til langt flere chancer. Det betød imidlertid også, at der var mere plads bagude til farlige kontraløb fra Esbjerg, der dog ikke blev udnyttet. Perioden forblev dermed målløs.

Kampens sidste periode var en lang, elendig ørkenvandring for ÅFS pigerne, der igen lod Esbjerg komme til fadet, og her ragede de til sig. De lykkedes atter med deres pres og omsatte deres erobringer til endnu 4 mål – uden at ÅFS’erne var i stand til at svare igen. Kampen endte således med en fortjent sejr til Esbjerg, der dog blev en del større end den burde have været.

For ÅFS’ernes vedkommende er der ikke andet for end at lægge sig i selen i træningslokalet. Der skal helt andre boller på suppen, hvis holdet skal lege med i den sjove ende af ligaen. Kampen mod Esbjerg vidnede om et uacceptabelt lavt bundniveau. I sæsonen har man i glimt set, at ÅFS’erne kan præstere et langt højere niveau, og det skal findes frem igen. Det kræver imidlertid, at alle spillere på holdet melder sig i kampen og tager ansvar for egen og holdets præstation.

Skriv et svar