1. damerne sejrer sikkert over Esbjerg

Som ventet var ÅFK fra kampens start spilstyrende, og Yessica Buchhave i ÅFK målet havde ikke meget at se til i 1. periode. I den anden ende havde ÅFK bolden meget og kom dog også til en del chancer, men der skulle gå næsten 14 minutter førend det kom til udtryk på måltavlen. Unge Julie Perto blev spillet op til skud fra Jeanette Hyttel, og hun satte sikkert bolden ind til 1-0. Inden pausen blev det også 2-0, da Jasmin Damm leverede et flot opspil til Marie Louise Tøttrup, vis afslutning sneg sig forbi Esbjerg keeperen.

Efter en periode i kontrol, men med knap så mange mål, blev der givet los i 2. periode, og ÅFK-præstationen blev noget mere svingende. Til tider lyste spillet flot op, som da Sira Skov (assist Jasmin Damm) efter blot 45 sekunder kunne sætte bolden i nettet til 3-0 efter et flot angreb. I store dele af perioden sejlede det dog og lignende mest af al god gammeldags indianerhockey – og i den genre var Esbjerg bare bedst. De fik således også reduceret til 3-1 inden topscorer Julie Perto lige satte en tyk streg under den status med 2 scoringer (assist fra Jasmin Damm og Mia Østerhaug Linde). Der var dog fortsat problemer bagude, og Yessika i målet havde pludselig nok at se til. Efter en række fine redninger kunne hun dog ikke forhindre endnu en Esbjerg reducering til 5-2. Inden periodens udløb fik ÅFK’erne dog revancheret sig lidt med 2 scoringer – den første sat ind af Jasmin Damm, den næste af Jeanette Hyttel på kontra og med en et lumsk chip med spidsen af bladet.

I 3. periode fik ÅFK igen helt fat om kampen, og der blev lukket ned for Esbjerg-kontraerne. Bolden blev kørt godt, sikkert og tålmodigt rundt, og der var god bevægelse i ÅFK-spillet. Det førte da også til 4 scoringer. Jeanette Hyttel nettede igen på oplæg fra Henriette Pasgaard. Dernæst Mette Faurholt med signaturtrækskuddet fra distancen. Men også pointslugerne Julie Perto og Jasmin Damm havde endnu en scoring med i posen til dagens kamp, der således endte 11-2.

Kampens spiller: Jasmin Damm

Point og straf:
Jasmin Damm: 2+3
Julie Perto: 4+0
Jeanette Hyttel: 2+1
Mette Faurholt: 1+0
Sira Skov: 1+0
Marie Louise Tøttrup: 1+0
Mia Østerhaug Linde: 0+1
Henriette Pasgaard Bertelsen: 0+1

Skriv et svar