1. damerne spiller DM-kvartfinale lørdag d. 15. marts

Efter en spændende og afgørende floorballweekend, hvor ÅFS damerne ikke selv var i kamp skulle det nu være sikkert og vist at ÅFS har sat sig på 3. pladsen i liga vest og dermed skal møde nummer to i liga øst på hjemmebane i ÅFS centret lørdag d. 15. marts.

Uafgjort mod AaB
Forud for den netop afsluttede spillerunde gik ÅFS’ernes egen kamp mod AaB i sidste weekend. Her kunne damerne med en sejr have sikkert sig pladsen, men sådan skulle det ikke gå. I en kamp med masser af flotte mål, men tilsvarende haltende forsvarspræstationer kunne AaB tage fra Århus med et enkelt point i tasken efter en kamp der endte 7-7. ÅFS pointene fordelte sig som følger:

Cecilia Garibaldi 1+2
Stine Lausten 2+0
Marie Louise Tøttrup 2+0
Mai Nelson 1+0
Mette Milling 1+0
Thea Henriksen 0+1
Henriette Pasgaard 0+1

Det uafgjorte resultat gav muligheder for Esbjerg, der med sejre i de to sidste kampe kunne fravriste ÅFS 3. pladsen. Men da Esbjerg snublede i weekendens opgør mod Team Århus, ligger 3. pladsen nu sikkert i favnen på ÅFS, der i ro og mag kan arbejde frem mod kvartfinalerne.

Modstanderen i kvartfinalen

ÅFS’ modstander i kvartfinalen blev også fundet i den forgangne weekend. Her mødtes de to tophold i øst, Hafnia og Jægerspris, der med en sejr hver i de to foregående opgør lå á point. På papiret var der derfor lagt op til spænding, men den pillede Jægerspris stille og roligt ud af kampen. Med en sikker sejr på 6-0 sikrede de sig 1. pladsen, hvilket betyder at ÅFS som nummer tre i vest skal møde Hafnia, der måtte nøjes med 2. pladsen i øst. Opgøret bliver en gentagelse af sidste års kvartfinaler, hvor Hafnia efter uafgjort i Århus spillede sig i semifinalen med en 4-2 sejr på hjemmebane.

ÅFS damerne har brug for al den opbakning klubben kan mestre for at skaffe sig en god start på kvartfinaleserien. Kom derfor op i ÅFS centret lørdag d. 15. marts og deltag fra sidelinien i kampen om at sikre ÅFS en plads i semifinalerne.

Tidspunktet for kampen følger.

Skriv et svar