1. Damernes onsdagskamp i EsbjergMini havde til dagens kamp valgt at ændre i forsvarssystemet. Denne ændring virkede efter hensigten, hvorfor bolderobringerne i kampen blev til mange, særligt Anne V. Poulsen var i hopla.
Desværre manglede heldet, nogle vil måske sige skarpheden (Mini), da mange skud ramte stolpen eller blev snuppet af en godt spillende Esbjerg målmand.
Der skulle derfor gå en rum tid, 14 minutter, inden der gik hul på målbylden og Jasmin Damm kunne sætte bolden i mål til 1-0 på en assist fra Sira Skov. En giftig baghånd fra Nicoline Pihl, assisteret af Fie Carlsson, betød at holdet kunne gå til pause med en føring på 2-0.

Holdet virkede noget mere klar til anden periode – alle var vågne, den lange køretur var løbet ud af benene, og sukkeret var forbrændt. Der skulle derfor kun gå 1 minut inden Nicoline Pihl igen viste format. Med den hurtige lettiske Liena Krastina ved sin side, resulterede et flot kontra spil i en føring på 3-0. Kort efter sendte den erfarne Tina Quist en perfekt tværpasning afsted til Jasmin Damm, som scorede fra sin signatur position på højrekanten.
 
Midt i anden periode begyndte Esbjerg dog at bide fra sig. På en uprovokeret fejl scorer Esbjerg på en helt forsvars- og chanceløs ÅFK målmand. Blot et minut senere kommer Esbjerg endnu tættere på og reducerer til 2-4, hvilket også begyndte at sætte sit præg på intensiteten i kampen.
Et voldsomt skub ved banden sætter Fie Carlsson ud af spil, heldigvis kvitteres dette med en 2 minutters udvisning til Esbjerg. I powerplayet bed Esbjerg også fra sig. En del befriere blev skudt mod ÅFKs banehalvdel, men i sidste sekund blev bolden på et skud fra Jasmin, smukt bandet af Siras skulder, sendt videre til Nicoline, som med et flot førstegangsskud sender bolden sikkert i mål. Tryllerierne var ikke færdige endnu og Fie Carlsson gjorde det til 6-2 assisteret af Liena Krastina. Dette blev således slutresultatet på anden periode.
 
Holdet gik ind til tredje periode med en målsætning om, at Esbjerg ikke skulle have flere mål og dette løfte blev da også opfyldt. Periodens første mål blev scoret af Sira Skov assisteret af Jasmin Damm.
Esbjerg havde kampen igennem haft stort fokus på holdets unge stortalent Julie Perto, hvilket resulterede i mange tætte nærkampe. Julie Perto giver dog aldrig op og på en smuk tværpasning fra Jasmin Damm, sender Julie bolden sikkert i mål.
Flere mål fulgte af en fantastisk godt spillende Nicoline Phil, som uassisteret øger holdets føring til 9-2. Kort efter finder Anne V. Poulsen på en lækker tværpasning igen Nicoline Pihl, som sikkert øger holdets føring yderligere. Et cirkus af pasninger mellem førstekædens farlige trio (Sira Skov, Jasmin Damm og Julie Perto) eksekveres til et flot mål af Julie Perto. 

Natascha Pihl, der havde gjort det virkelig godt på en ellers uvant 3'er position, fik i slutningen af tredje periode sneget sig tættere på mål og kom til nogle gode chancer. En lettere forvirrende 2 minutters udvisning sendte desværre Natascha Pihl en tur i strafboksen. I det efterfølgende boxplay var ÅFK dominerende, hvorfor Esbjerg ikke kom til nogle reele chancer. Kampen endte således 11-2 og en lang køretur tilbage til Århus ventede på holdet.

På søndag tager holdet imod de dygtige spillere fra Blackhawks. Kampen bliver spillet kl. 12 i TST. Find klaphatten og truthornene frem og kom og hep på holdet.

Kampens spiller:
Kampen bød på et flot comeback (i en fuld kamp) fra Nicoline Pihl, som virkelig trådte i karakter og viste klasse. Nicoline Pihl blev derfor fuldt fortjent kåret til kampens spiller.

Kampfakta: Esbjerg Sharks FC – ÅFK Floorball TST 2-11 (0-2, 2-4, 0-5)

13:39  0 – 1    Jasmin Damm (Sira Skov)
19:10  0 – 2    Nicoline Pihl (Fie Carlsson)
21:12  0 – 3    Liena Krastina (Nicoline Pihl)
25:23  0 – 4    Jasmin Damm (Tina Quist)
29:07  1 – 4    Esbjerg Sharks
30:43  2 – 4    Esbjerg Sharks
31:42              2 min. Esbjerg Sharks
33:44  2 – 5    Nicoline Pihl
34:28  2 – 6    Fie Carlsson (Liena Krastina)
42:39  2 – 7    Sira Skov (Jasmin Damm)
44:50  2 – 8    Julie Perto (Jasmin Damm)
45:16  2 – 9    Nicoline Pihl
49:33  2 – 10  Nicoline Pihl (Anne V. Poulsen)
53:13  2 – 11  Julie Perto (Jasmin Damm)
54:44              2 min. ÅFK
58:45              Timeout

Skriv et svar