ÅFK logo på bryst

1. Damers første kamp i turneringen 20/21

Lørdag havde ÅFK´s 1. damer sæsonens første kamp mod Blackhawks. Selvom denne sæsonopstart har været lidt sen, var pigerne klar til at kæmpe. Med et top motiveret trænerteam, som fokuserer på udvikling, er holdet inspireret til at stå sammen. Derfor havde pigerne trods nederlaget på 7-2, en god mavefornemmelse efter kampen.

Blackhawks var skarpe og superfarlige. ÅFK fik derfor en lidt nervøs start, hvor Blackhawks lavede flere flotte mål, og perioden ente 3 – 0. ÅFK fik rykket lidt på forsvaret, men Blackhawks fik stadig sendt en masse skud mod målet, og det blev hele 7 – 0, inden ÅFK kom på måltavlen. Sidst i 2. periode driblede Kristine hele vejen op igennem banen og sendte bolden i netmaskerne til 7 – 1. Det var vigtigt at vise, at vi også kan lave mål, og det gav en ny gejst til holdet. Dette gav lidt ekstra energi, og hele holdet kæmpede bravt i forsvaret i sidste periode. Det var derfor med stor jubel, at Liena scorede på assist fra Diana, efter at bolden flot var spillet rundt op igennem hele banen. ÅFK vinder derfor sidste periode 1-0.

At holdet rykker sig så meget i løbet af én kamp, giver blod på tanden til at vise, hvor meget holdet kan rykke sig på en hel sæson.

Kristine 1+0
Liena 1+0
Diana 0+1