1 Herre med 2 sejre over TÅF på en uge

Tirsdag den 18-02-20 stod den på lokalopgør i Århus mellem ÅFK og TÅF.

ÅFK jagtede den første sejr i år efter en svær start på mellemspillet. De var derfor maks klar til at vinde lokalopgøret mod TÅF.

ÅFK kommer også godt fra start i kampen, og efter 1:29 sekunder scorer Gustav til 1-0 på et langskudsmål. Det giver tro på tingene og ÅFK kommer i 1 periode foran med 4-0, med to mål af Gustav og to mål af Thorbjørn.

I anden periode forsætter ÅFK den gode stil og lukker godt af foran målet. Generelt spiller de 4 backs en rigtig god kamp. Ovesen og Mini får begge scoret i anden periode og ÅFK er derfor foran 6-0.

Tredje periode starter med en 2 min til TÅF og i powerplayet står Uffe klar og bringer ÅFK på 7-0. ÅFK forsætter det gode spil og med 10 igen af kampen scorer Gustav hans tredje mål i kampen og ÅFK kommer foran med 8-0. ÅFK´s tempo falder de sidste 5 min. Og med 3 min igen af kampen scorer TÅF til 8-1. ÅFK er dog hurtige efter faceoffen og får scoret til 9-1 på mål af Mini. Med 3 sekunder tilbage af kampen får TÅF dog scoret til slutresultatet 9-2.

Point
Gustav 3+0 (2 min)
Thorbjørn 2+0
Mini 2+0
Hygge 0+2 (2 min)
Ovesen 1+1
Uffe 1+1
Patrick 0+1
Otto 0+1
Victor (2 min)

Søndag den 23-02-20 skulle retur opgøret spilles i TÅF.

Kampen begynder i et højt tempo sat af TÅF. ÅFK kæmper derfor med at få deres angrebsspil til at fungere, men formår at stå stærkt i forsvaret, ligesom i den foregående kamp. Første periode ender derfor 0-0.
Anden periode starter ligesom første periode, hvor begge hold står godt defensivt. Indtil det 12 min. hvor der bliver slået en lang bold op på Emil som banker den ind bag målmand til stilling 1-0. Det giver ÅFK mod på mere og de presser derfor på. 2 min efter kommer ÅFK foran 2-0 efter et selvmål af TÅF. ÅFK kommer også foran 3-0 på mål af Victor.

ÅFK bliver ramt af en 2 min udvisning lige før anden periode slutter. Dette udnytter TÅF og kommer på 1-3. TÅF presser på resten af perioden og får igen scoret til 2-3.

Tredje periode starter skidt for ÅFK, da TÅF for reduceret til stilling 3-3. Efter 9 min spil gik haluret ud. Men i samme stund tog Patrik løbet fra midten og ned mod målet og sætter bolden op i krogen til 3-4. Efter målet var der en kort pause i kampen, da haluret ikke virkede. Kampen kommer dog i gang igen, og ÅFK pressede på for at komme yderligere foran. Dette giver pote, og ÅFK kommer foran 3-5 på mål af Jonas.

Dette får TÅF til at rykke længere frem på banen. Dette udnytter ÅFK og Patrik scorer sit 2. mål i kampen til slutresultatet 3-6.

Point
Patrik 2+0
Emil 1+1 (2 min)
Jonas 1+0
Victor 1+0
Gustav 0+1
Otto 0+1
Selvmål.