1. herre mod Helsingør

Søndag tog 1. herre imod Helsingør hjemme. Der var på forhånd dømt bundopgør i Ligaen, hvor sejr var et must for begge hold, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at komme med i slutspillet. Et nederlag ville i hvert fald gøre det svært.

Århus stillede med 3 fulde kæder og en joker i Malthe “Beast” Chatterton. Opvarmningen startede udmærket, hvor vi ellers normalt plejer at være lidt halv sløje. Desværre tog vi ikke indstillingen med ind på banen. Inden der var spillet 2 minutter af kampen var vi bagud med 0-2. Gameplanen faldt lidt sammen derefter, selvom vi bare burde have kørt på. Vores pres fungerede ikke, vi blev fanget højt oppe og uskarpheden, der er blevet en dårlig vane fulgte med. Generelt en skidt periode. Helsingør fik lov at stå og forsvare, for derefter at køre kontra. Vi fik ikke rigtigt sat spillet op på den måde, vi havde aftalt. Et andet problem, som også kendetegner vores hold, er at vi ikke rigtig får stemplet ind i kampene. Vi er ikke klar fra start af, hvilket bare bliver straffet på det her niveau.

Spillet blev ikke meget bedre i 2. periode, hvor vi stadig havde problemer. Helsingør formår at komme på 3-0, før Victor får reduceret til stillingen 1-3. Periode bragte på de samme problemer som i 1. periode.

I 3.periode blev posen rystet til. Vi spillede med 2 kæder, hvor begge kæder var forskellige fra de andre perioder. Jokeren Malthe blev sat på banen. Spillet blev bedre i 3. periode, hvor Helsingør kom på 4-1, men Mathias fik reduceret. Kort tid efter kom der endnu en reducering til Aarhus, hvor Pumaen Daniel fik prikket bolden i mål efter klumpspil foran mål. Herefter fulgte et par gode chancer bl.a. til Malthe, men ind ville bolden ikke. Helsingør straffede os på en kontra og lukkede til 5-3 kort før tid. Selvom vi forsøgte os med 6-5 i de sidste 2 minutter, blev der ikke scoret flere mål. En ærgerlig kamp og slutspillet er nu langt væk. Næste kamp er Hvidovre næste weekenden ellers er “sæsonen stort set slut”. Forhåbentlig går det bedre mod Hvidovre. Generelt har vi brug for at score flere mål, ellers er det svært at vinde floorballkampe – det siger lidt sig selv.

 

Victor Overholt 1+0, Mathias Duelund 1+0, Daniel Bendixen 1+0