1. herre start på sæsonen godkendt

Sæsonen startede ud i Skanderborg. Jungletrommerne ville vide at Skanderborg var store favoritter inden kampen. Imidlertid viste ÅFS sig som det klogeste hold af de to hold. Skanderborg ødelagde kampen for sig selv i form af dumme udvisninger og manglende koncentration i afgørende situationer.

Frustrationer over at være bagud resulterede i mange eftertacklinger og generelt usympatisk spil kulminerende med et kvælertag på en ÅFS spiller i slutminutterne, som burde have givet et rødt kort til Skanderborg. Men dommerne lod nåde gå for ret og lod spilleren slippe. I øvrigt den eneste nævneværdige fejl, som dommerne lavede i kampen, der blev ledt med en god linie og hvor sol og vind fordeltes lige.

ÅFS havde 6 forskellige målscorere og generelt godt styr på kampen. Skanderborg var kun momentvis farlige og det alene efter forsvarskiks fra ÅFS. Ligesom ÅFS må Skanderborg imødese en svær sæson, og for begge hold er det nærmere nedrykningskampe end oprykningskampe, som står på menuen.

Slutstillingen 6-4 til ÅFS var efter kampens forløb meget rimeligt.

Sæsonens 2. kamp stod mod Randers og blev heldigt vundet med 7-6 på hjemmebane. ÅFS lavede mange fejl, men fik samtidig også mere offensivt godt spil til at fungere end mod Skanderborg. Det er dog for meget at lukke 6 mål ind i en kamp mod Randers, som på trods af store fremskridt under Anders Brøns ledelse fortsat forlader sig meget på de to gamle ÅFS spillere Anders Brøns selv og Morten Jakobsen. Hverdagskampe er tilsyneladende ikke ÅFS kop te. Træthed og koncentrationssvigt var for ofte tilstedeværende.

Igen fordeler målscorerne sig bredt på mange spillere og det meste af kampen blev spillet med 3 kæder, hvilket også lover godt for bredden på holdet.

Næste weekend møder vi Odense på hjemmebane som har den tidligere ÅFS darling, Lasse Hørbye som træner. Vi ser frem til at byde velkommen til de altid glade drenge fra Odense og satser på en tæt kamp – med ÅFS som triumfatorer til sidst.

Skriv et svar