1. holdet mod 2. holdet.

Som svar på cheftræner (for 2. holdet) Martin Ingemanns referat af sidste onsdags kamp har en anden cheftræner også formuleret sin efter egen overbevisning aldeles rimelige og velmente kommentar til kampen.
Det skal lige indskydes, at det ikke er problemer med stavepladen, der har medført den lange svartid. Men webjuntaen har ikke haft lejlighed til at lægge artiklen på nettet.

Som at tage slik fra børn.

”Hah, hah, hah”. Førsteholdet griner endnu, de klasker sig på lårene i skadefro og bramfri latterkramper. ”Hihi, nej hvor fik de tæsk”, siger en småforpustet mand fra 1. kæden. ”Ja, så kan de lære det!”, tilslutter børnehavepædagogen og skolelæreren sig den stadig lidt forpustede wing. ”Vi fik også en god start praler 3. kæden, vi knaldede jo 2 kasser ind i vores første skift”, påpeger en stakåndet mand, der også var med.

Sådan kunne vi fortsætte snakken. Det var et tydeligvis lettet 1. hold, der efter at have gennempryglet 2. holdet kunne sætte sig veltilfredse med en fadøl (tak for dem, Carsten!) i hånden, og klappe hinanden på ryggen. ”Og så lavede jeg jo en af mine mange mål dette efterår kort efter”, fortæller svenskerwannabeen Mads Skytte. ”Ja, de havde jo lagt kakkelovnen til sig selv med alle netskriverierne og tilsviningen af vores spil”, siger en lettere fornærmet 2. kæde spiller. ”Ja, og vi manglede endda Ponyen”, siger een, ”hvad laver han egentlig?”. ”Det var noget med Viborg, en advokat, en lejlighed, hans kæreste og en skraldespand”, beretter cheftræneren, der tilføjer ”Anders Brøns var også nødt til at melde afbud, fordi han havde fået virus”.
”Nuej, vi lavede et par fede mål, de to førstegangsskud på bolde i luften, der røg i kassen var noget af det bedste vi har set i lang tid”, fortæller een der fortsætter, ”der var de ikke meget andet end statister og kegler de 2. holdstyper”.

Pludselig lyder der et pip fra en 2. holdsspiller, det er Jens W.C., der klager sig, ”Hvad skulle jeg gøre? Jeg havde 120 kg stående lige ved siden af mig, og der kom 120 kg løbende med fuld fart imod mig?”. ”Ja, så endte det med at de to gange 120 kg scorede”, griner sportschefen og kaliffen højlydt. Jens må se sig slået, og lister musestille ud i omklædningsrummet, hvor han gemmer sig ude i bruserummet.
Den fortabte søn, Johan Jensen, som nu er vendt tilbage for fuld skrue, lavede hele 3 point i sin første kamp for 1. holdet i lang tid. Han var i hopla og havdet tid til at være sjov undervejs i kampens hede.

Afslutningsvis bør det nævnes, at selvom de vingeskudte “engle” på 2. holdet tabte mange fjer undervejs bed de godt fra sig. Det følte de muntre 1. holdsspillere på kroppen. Især ex-formanden Ole K. havde nogle gevaldige puf i sig, som selvfølgelig blev kvitteret en udvisning. Men kampen, til stor ros for de involverede og den bestemte, men venlige dommer, blev aldrig led.
Lad os gøre det igen engang i foråret.

Skriv et svar