1. holdet vinder 1. division.

Odense FC – Århus FS Floorball (1. division) 2-7, (2-1,0-3,0-3).

Det var et topmotiveret 1. hold, der søndag drog til Fyn for at vinde 1. division. Kravet var minimum 1 point mod Odense. Der blev startet med 2 kæder på banen, og det var fra start ÅFS, der satte sig på kampen. Desværre var det Odense, der kom først på måltavlen med et halvforkølet skud. ÅFS kæmpede godt for at få udlignet men trods overvægt i spillet kom målene ikke. Der skulle en overtalssituation til før Anders Christensen kunne udligne til 1-1. Glæden var dog kortvarig idet Odense vandt 1. periode med et mål hvor ÅFS-forsvaret blev udspillet.
Odense kæmpede bravt og trak også et par udvisninger, det førte til 2 af ÅFS-målene i 2. periode. Det var toptrioen på årets topscorerliste Mads Skytte, Nicolai Skjøtt og Anders Christensen, der sørgede for de to overtalsmål. Lars Erik Bartels åbnede scoringen i 2. periode med et skud, der ikke umiddelbart så ud til at gå i mål. Forsvaret og målmand Kenneth Thomsen gjorde det også godt i dagens kamp. Specielt i 2. og 3. periode blev der lukket af for Odensekontraerne.
I 1. halvdel af 3. periode bølgede spillet frem og tilbage uden scoringer eller udvisninger. Der skulle en flot præstation af Lars Elgaard til før ÅFS kunne øge føringen til 2-5. Med et skud fra en meget spids vinkel og i hård kamp med Odenseforsvaret fik Lars sat bolden i mål og fjernet den sidste rest af tvivl om sejren. Mads Skytte gjorde det til 2-6 og 3 minutter før tid fik Odenses Jesper Larsen en 5-minutters udvisning. Dermed var der dømt ÅFS-pres, uden at det resulterede i scoringer. I stedet fik ÅFS-debutant Johan Harder i en ellers fin debut en 2-minutters udvisning for liggende spil 1 minut før tid. 4 mod 4 i det sidste minut var lige noget for de to hurtigløbere Nicolai Skjøtt og Poul Nyborg, som på et langt udkast af Kenneth Thomsen, en assist af Poul og scoring af Nicolai gjorde det til slutresultatet 2-7.
Kampen var sæsonens sidste turneringskamp, og resultatet betød at ÅFS vinder 1. division og pokalen efter en flot sæson. 1. pladsen betyder selvfølgelig også direkte oprykning til elitedivisionen.

Skriv et svar