100 % forbedring

UMBRO liga damer: ÅFS – FC Outlaws 2-7 (0-2,0-3,2-2)

I weekenden stod 1. damerne overfor FC Outlaws, der sidst de to hold mødtes var så ugæstfrie at sende sine gæster retur til Århus med et 13-3 nederlag. ÅFS spillet skulle derfor løftes en hel del, hvis en revanche skulle hives i land.

Det var da også et ÅFS hold med større koncentration og ikke mindst mere vilje og lyst, der løb på banen i lørdags. Holdet lagde godt ud med et par gode chancer og et udmærket pres på frederikshavnerne. At holde Outlaws damerne fra chancer vil dog i langt de fleste floorballkredse blive anset for en umulighed og således var det også i denne kamp. Selvom ÅFS forsvaret stod langt bedre end sidst og at Outlaws chancerne blev holdt på et acceptabelt niveau, kunne ÅFS’erne ikke forhindre en Outlaws føring på 0-2 efter 1. periode.

I 2. periode lagde Outlaws hårdt ud med 2 hurtige mål indenfor de første 5 minutter, og med tanke på den fortrængte 2. periode fra sidst de to hold mødtes (Outlaws 9, ÅFS 1 red.), kunne man frygte endnu et ÅFS kollaps. Det kom imidlertid ikke, og selvom Outlaws også bragte sig foran 5-0, bevarede hjemmeholdet roen og fik langt mere gang i det etablerede spil end det har været tilfældet i tidligere kampe mod frederikshavnerne. Målchancerne var således til stede. men heller ikke 2. periode gav afkast på ÅFS målkontoen.

Med fortsat mod på livet i kampen kom ÅFS i 3. periode godt fra start med en hurtig scoring. Den svarede Outlaws imidlertid hurtigt igen på, og så var kampen lige vidt. I 3. periode havde ÅFS generelt held med at få presset Outlaws opspillet med en håndfuld rigtig gode kontrachancer som følge. Mål fik publikum imidlertid først at se mod slutningen, hvor Outlaws gjorde det til 7-1, inden ÅFS fik pyntet på slutresultatet, 7-2.

På bundlinjen kunne man således efter kampen aflæse en 100 % forbedring af måldifferencen siden sidst de to hold mødtes – fra -10 mål til -5 mål. Det var dog ikke kun ift. måldifferencen, at der var forbedring at spore. ÅFS’erne udviste større koncentration og mere tro på egne evner. Mange af de rigtige takter var på plads, men det rakte dog ikke til point mod Outlaws, der skarpe foran modstander målet og i eget mål vant en fortjent sejr.

Point ÅFS:

Annika Vatnhamar 1+0
Marie Louise Tøttrup 1+0
Thea Henriksen 0+1

PS:
I Frederikshavn har der efter kampen været lidt polemik omkring, hvem der stod bag de nordjyske point. Der var selvfølgelig også lidt flere at holde styr på! Outlaws’ 6. mål er markeret som et selvmål, men det er der ikke rigtig nogen i ÅFS som vil stå ved. Desuden leverer kampprotokoller sjældent det mest sandfærdige vidneudsagn, som visse spillere i ÅFS i hvert fald er bekendt med… Ikke desto mindre så har en nylig samtale med dommerparret kastet lys over hændelsen, og det skulle være sikkert og vist at mål nummer 6 var en meget veludført tåfiser fra en endnu ikke identificeret ÅFS fod:)

Skriv et svar