19-årigt talent klar for ÅFK

Århus FK har forstærket truppen yderligere til den kommende sæson i herreligaen. Ny i truppen er den 19-årige Vinoth Sivapalan, der skifter fra BFC Vensyssel Hot Shots, hvor med han sidste sæson nåede semifinalen. Vinoth har ellers haft sin floorballopvækst i Frederikshavn, hvor han også tidligere har ligaerfaring.

Vinoth udtaler omkring klubskiftet:

– Da jeg skal studere i Aarhus, er klubvalget helt naturligt. Efter en lidt blandet sidste sæson, hvor jeg skiftede klub midtvejs, glæder jeg mig rigtigt meget til at starte på en frisk i ÅFK. På det personlige plan håber jeg, at det kan hjælpe med at udvikle mig som spiller, og derudover så forventer jeg, at vi klarer os godt, da klubben har såvel spillere som midler dertil.

– Det nye projekt ser rigtigt interessant ud, og det bliver spændende at være en del af. Det kan være med til at styrke ÅFK, da fleste TÅF-spillere jo er flyttet hertil, hvilket giver øget konkurrence om pladserne og en bedre træningsniveau, som jo i den sidste ende er positivt, da det tvinger os spillere til at give os 100% til hver træning.

– Resultatmæssigt er mine forventninger, at vi kommer i slutspillet, og så tager vi den derfra – ud fra hvad vi som hold har sat som mål

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig også over tilgangen:

– Det er en kærkommen tilgang på vores offensive positioner.Vinoth er en ung talentfuld spiller, der allerede har prøvet en god del i Frederikshavn, Brønderslev og på U19-landsholdet. Det giver en ekstra brik i vores offensiv, hvor han kan dække såvel en center- som forwardposition – jeg ser ham overordnet som en rigtig stærk balancespiller, hvor der kan bygges endnu mere på de enkelte kompetencer.

Vinoth Sivapalan kan få sin første kamp i ÅFK-trøjen allerede tirsdag på hjemmebane mod Sunds i en træningskamp.

Skriv et svar