2½ uge til face-off!

Kære deltagere, Marselisborg Cup 2006

Så nærmer vi os så småt Marselisborg Cup. For 12. gang afholdes dette traditionsrige stævne, og igen i år har vi valgt Vejlby Risskov Centret som lokation. Den endelige deltagerliste er ved at være på plads.

Turnering: Med 24 herrehold og 16 damehold er turneringen i år fyldt ud på alle pladser. Vi forventer os således en sportslig interessant og meget festlig turnering. Da vi i år har fuldt program, er vi nødsaget til at udnytte spilletiden fuldt ud. Det vil sige, at de første kampe fredag går i gang 08.00.
Vi ønsker at bibeholde turneringsformen i både dame- og herrerækken så alle klubber får en slutplacering. Samtidig forsøger vi at finpudse strukturen så hold ikke møder hinanden mere end én gang. Vi har i år inviteret dommere udefra til cup-kampene lørdag for at forbedre turneringsafviklingen.

Overnatning og program: Der er indkvartering på skolerne fra torsdag aften kl 17.30. Igen i år vil der være bar torsdag og fredag aften, mens der lørdag aften er stor fest i finalehallen. Søndag vil der som noget nyt være mulighed for at spise morgenmad og frokost i ÅFS Cafeen, for at få den værste brandert ud af kroppen, inden det går hjemad.

Alkoholpolitik: Igen i år ser vi gerne, at drikkeriet i hallerne før kl 14.00 holdes på et minimum. Vi vil endnu engang understrege, at skolerne er totalt alkoholfrit område.
Dette er en betingelse fra Århus Kommune for at få mulighed for at leje stederne. Derfor vil det være bortvisningsgrund fra stævnet hvis forbuddet ikke overholdes.

Forplejning & udstyr: Vi gentager succéssen og får leveret mad fra Café Smagløs i Århus. Samtidig vil der under hele stævnet være mulighed for forplejning i den velassorterede ÅFS Café. Sportsmaster Herning sælger udstyr fra Interhockey og Ceres leverer drikkevarerne.

Vi ses til MBC!

Skriv et svar