2.dame: ÅFS –TÅF 3-2

 Hele 17 markspillere (heriblandt to debutanter) og en enkelt målmand havde fundet vej til ÅFS centret lørdag morgen. Men et ÅFS hold med mange nye ansigter brugte ikke megen energi på tidligere tiders statistik inden kampen, i stedet var der fokus på eget spil.

ÅFS startede kampen med at lægge et højt pres på TÅF, hvilket tydeligvis ikke passede gæsterne og det førte hurtigt til nogle store chancer. Der skulle dog gå 10 min. inden ÅFS kom på måltavlen. På et frislag på TÅFs banehalvdel lagde Julie bolden på mål og Pasgaard stod klar på bagerste stolpe og prikkede sikkert bolden ind bag keeperen. Blot få sekunder senere fik Daisy en udvisning for obstruktion, men hun blev hurtigt tilgivet, da ÅFS´ boxplay viste sig at være i målhumør. Et rigtig højt tempo og en god energi førte hurtigt til bolderobringer og efter knap et minut af undertallet spillede Julie, på en pasning bag fra mål, Marie helt fri og hun udbyggede sikkert ÅFS´ føring. I resten af 1.periode satte TÅF sig på mere og mere af spillet og med to hurtige mål lykkedes det udeholdet at udligne.

I anden periode bølgede spillet meget frem og tilbage med chancer i begge ender – en rigtig stillingskrig. Det var dog ÅFS der trak det længste strå, da Pasgaard på en kontra med en lille piruette snød både forsvar og keeper og bragte ÅFS foran 3-2. Resten af kampen bølgede spillet meget frem og tilbage og til sidst i kampen lagde TÅF et stort pres på ÅFS. ÅFS formåede dog at modstå presset og flere kontrachancer kunne med lidt held have ført til en større føring. En rigtig god kamp i et højt tempo, hvor flere spillere gjorde sig positivt bemærket på uvante plader. Også de nye spillere fra ÅFS gjorde en rigtig god figur. Kampens spiller blev dog helt fortjent Marie.

Point:
Pasgaard 2+0
Marie 1+0
Julie 0+2

 

 

 

Skriv et svar