2. dame, Arnes Corner og trænerafsløring!!!!

Peter Meldgaard havde den frækhed at kritisere de dygtige 2. damer, da de kæmpede det blodige slag mod Viborg. (Gis forsvarede selvfølgelig holdets ære – tak Gis. Der er en grund til, at du er æresmedlem på 2. dame!). Til julefrokosten lykkedes det dog formanden og undertegnede at lokke ud af Peter, at han simpelthen går med en drøm om at blive 2. dame træner – vi siger tak for det! Det er vist første gang, at 2. dame har haft styr på trænersituationen så lang tid før sæsonstart.

Holdet
Det havde været en smule udfordrende at finde spillere nok til dagens kamp mod Arnes Corner, men da Anaïs annoncerede, at hun ville bage kage – kamel i Vejle – kanelsnegle, strømmede det pludselig til med spillere – hele 14 smukke mennesker. Diana glemte dog kampen, så hun blev snydt for kage – og 2. dame blev snydt for Dianas gode selskab.

Anaïs, som er 2. dames nye holdleder (Daisy er på barsel) har nu efter kraftig opfordring fra altid kagesultne Maria, besluttet, at det fremover bliver annonceret inden kamp, hvem der har kage med, da det tydeligvis trækker spillere.

Dagens trænere var Lykke og Sira, som styrede tropperne med hård hånd.

Hvad skete så på banen
Jo, altså alt muligt. Blandt andet blev undertegnede smidt ud!!! Ja!!! Hvad sker der?! Noget med ”obstruktion” (se faktaboks) – dette er dog noteret som ”ukorrekt skub” i kampprotokollen. Dommeren måtte lige bruge lidt tid på at forklare mig, hvad det var – alle de regler – jeg kender kun den, hvor de peger den ene eller den anden vej…. Jeg kan kun sige til mit forsvar, at det ikke var med vilje, og at jeg skammede mig meget, da jeg sad i skammekrogen. Faktisk så meget, at jeg var lige ved at glemme at komme på banen igen.

Målene blev scoret af Ida assisteret af Stinne, af Elena uassisteret og af Anaïs assisteret af mig! MIG, MIG, MIG, MIG, MIG, MIG, MIG, MIG, MIG, MIIIIG! Arnes Corner scorede desværre også 3 mål, så kampen endte 3-3. ØV!

Sjove facts om kampen
AB undrede sig vældigt over, at Ida overhovedet ikke gad spille hende, når hun kaldte – det viser sig, at AB hele første periode kaldte Ida for Pia, så Ida vidste ikke, at det var hende der blev råbt på… Pia blev selvfølgelig glad for, at hun stadig er i 2. damernes tanker, selvom hun render rundt derhjemme og ammer. Pia vender heldigvis tilbage til 2. dame i denne uge – hvilket alle glæder sig til, nok særligt Maria, som er mega træt af, at hun skal spille back. Hun er ellers god til det! :-*

Noget andet der skete i denne dejlige kamp har også skabt lidt forvirring blandt 2. damerne efterfølgende. Pludselig drøner Rytter ud på bænken og ind løber en ekstra markspiller. Efter en laaaaaaang diskussion på 2. dames facebookside (og en endnu længere forklaring fra Sira) viser det sig, at AC havde en afventende udvisning (se faktaboks), og det åbenbart derfor var både smart og sikkert lige at have en ekstra markspiller lidt. Citat Sira: ”med mindre man præsterer at score selvmål under en afventende, kan det ikke rigtig gå galt”.

Blev nogen af dommerne slået ned?
Svaret er ja. Anaïs syntes at det tog lidt for lang før 3. periode går i gang, så hun står distræt og svinger med sin floorballstav og rammer den ene dommer lige i …. Hovsa. Han tog det heldigvis pænt – han træner 2. damerne hver torsdag, så han er vant til lidt af hvert.

Kom 2. damerne igen for sent efter pausen?
NEJ! Men kun fordi Daisy, som sad på tilskuerpladserne undrede sig over, at vi 30 sek. før tid stadig ikke havde indfundet os på banen. Daisy har kendt 2. dame i mange år, så hun skyndte sig ud i omklædningen for at hente os. Tak for det Daisy!

Kampens spiller
Kampens spiller blev Maria med 7 stemmer, 2. pladsen gik til Ida med 5½ stemme, og 3. pladsen til mig med ½ stemme. Mig, mig, mig, mig, mig, mig, mig!

Tja, taget i betragtning af, at jeg ikke rigtig kan huske kampen, blev det da faktisk et ret langt referat!

/N

Faktaboks:
Obstruktion: når en spiller forsætligt flytter sig for at spærre vejen for en modspiller, som ikke har kontrol over bolden

Afventende udvisning: en afventende udvisning skal anvendes, når det ikke-fejlende hold stadig har kontrol over bolden efter der er begået en forseelse, der medfører udvisning.

PS: HVOR ER VORES KAGE, ANDERS?

Skriv et svar