2. dame-familien på udflugt til Herning

Inden denne kamp var der en smule panik i kulissen. Marianne Rytter er desværre endnu ikke klar til at indtage målet, og det var en smule usikkert hvorvidt Yessika Buchave kunne hjælpe. Peter Melgaard havde spurgt lidt rundt, om nogen kunne have mod på jobbet, med en trussel om at der ville blive trukket lod blandt alle spillere i baghånden. Koldsveden piblede frem hos de fleste, men løsningen blev dog at få Yessika med alligevel. (Men også tak til Julie Rense Bloch for at tilbyde sig i målet i ellevte time).

Lettede over at målet nu var godt dækket, drog vi en ordentlig flok til Holingknuden i Herning. Heraf 4 børn, hvoraf den mindste mente at tiden var inde til et appetitspring, nogle bedsteforældre, ægtefæller og søskende. Alt i alt endte vi på 8 markspillere (mod Hernings ca 400).

Kort inde i første periode, hvor Herning lægger meget højt pres, laves den første, af desværre alt for mange rigtige uheldige pasninger ind foran eget mål. Herning er hurtige til at udnytte denne lille smutter, og lægger sig foran små 5 minutter inde i kampen. Deres andet mål får de i et frislag foran mål, hvor de formår at liste bolden i mål.

Diana Olesen får reduceret til 1-2 i starten af 2. periode. Hun havde ellers sit at se til, både på banen og udenfor banderne. Hun måtte assistere Caroline med toiletbesøg midt i første periode. Centerpladsen var meget “mor-præget” i denne kamp. Diana var alene om centerpladsen i starten af 2. periode, da Karen Poulsen måtte amme førnævnte appetitspringende barn, i længere tid end pausen varede. Herning får desværre sat endnu et mål ind i 2. periode. Igen fordi de fik opsnappet en særdeles uheldig pasning foran målet! Herningspillerne havde tilsyneladende ikke helt opdaget, at kampen ikke foregik på is, og taklede tilsvarende hårdt. Vi havde således tre overtalssituationer, som vi desværre ikke formåede at få udnyttet. Dommerne var årvågne og meget retfærdige.

En der ikke var helt vildt vågen – efter eget udsagn formegentlig stadig fuld – var Liena Krastina, venligst udlånt fra Dame 1. Heldigvis er hun også sprængfuld af energi i sin bagstivert, og fik løbet Herningspillerne godt rundt i starten af 3. periode, hvor hun får scoret kampens sidste mål.

Trods vores nederlag, blev vores spil markant bedre kampen igennem. Der er absolut udviklingspotentiale til resten af sæsonen. Alene formen kan der forbedres meget på. Jesper Bertelsen som hjalp til på bænken, var ikke sen til at konkludere at vi vist er “lidt tunge i røven”.

Kage?
For at følge op på kagesituationen, må desværre meddeles, at der igen ikke var kage. Pia Tolstrup havde istedet medbragt flødeboller, hvilket i første omgang fik Henriette Pasgaard til at blegne; skal vi nu have en spiller på barsel igen!?? Det er dog ikke tilfældet.

Kampens spiller
Mie Lomborg blev suverænt kampens spiller. Hun kæmpede ihærdigt og godt hele vejen igennem.

Skriv et svar