2. dame gyser

Bagud 0-1 efter første periode. Ikke godt nok og ikke mere at sige til de 20 minutter.

Anden periode startede med endnu en Sunds scoring. Men 0-2 på måltavlen trak hverken mod eller luft ud af ÅFS’erne. Midt i kampen fik århusianerne endelig vendt spillet og i powerplay fik Signe lagt en god pasning til Rebecca, der satte bolden i midtjydernes masker.

I resten af perioden forsatte det gode spil med masser af skud på mål, men ingen streger til regnskabet. Desværre måtte Ditte hjælpes af banen med en forstuvet fod. Men resten af holdet var klar til fight i tredje periode.

Mette-Marie lagde ud i god stil og ulignede efter et minut.
Et par minutter senere var det Signe der sikrede de blå damer en føring på 3-2.

Holdet fik ro på spillet og kom til at sidde godt på kampen til Sunds’ store frustration. Også et undertal til hjemmeholdet blev klaret i bedste stil. MEN – med fire minutter igen skete det utænkelige. En smutter langt væk fra modspillere endte på forunderligste vis i eget mål!?

Uafgjort var bestemt ikke tilfredsstillende. Det koncentrerede spil forsatte. Med to minutter igen var Milling på pletten, da en Sunds back missede bolden og så var ”Milling-toget” kørt – med en sikker scoring til følge 🙂

Rigtig rart at slutte sæsonen af med en god fight – og især en sejr.
Lidt ærgerligt at være så tæt på den tilstræbte tredjeplads i puljen, men der er bestemt blevet rykket ved holdets formåen i år. Det bliver spændende at se hvad det kan blive til næste år!

Skriv et svar