2. dame sejr hevet i land i 3. periode

Esbjerg – ÅFS 2. damer, Esbjerg d. 04.03.12

Med forventning om at møde et større Esbjerg-hold, end de 6 spillere der troppede op til kamp i ÅFS d. 19.02.12, blev vi mødt af 8 spillere på deres hjemmebane. Esbjerg kæmpede bravt; de gav den gas med ganske mange slag på stav og verbale udskejelser. Dommerne var dog opmærksomme på det, og de mange slag blev dømt. Det var således en kamp med mange frislag. Heldigvis for os, da vi netop havde trænet frislag til træningen i torsdags. Det var så bare brandærgeligt, at Esbjerg scorede det ene af deres mål, på netop et frislag.

Første periode startede godt for ÅFS, tempoet var højt lige fra start, og Liena, assisteret af Nana, scorede kampens første mål efter bare små tre minutter. Bare fem minutter senere sætter Julie bolden i hjørnet, og stillingen er nu 2-0.

Esbjerg satte sig hårdt på vores forsvar, og scorede det næste mål. Liena var dog uregerlig og hvirvlede atter bolden flot i Esbjergs mål. Desværre formåde de gule at lave et mål mere. Første periode slutter 3-2.

I anden periode bliver stillingen lige et par gange. Esbjerg får først udlignet til 3-3, men Liena raser videre i fantastisk tempo, og sætter igen bolden i mål, så vi fører. Esbjerg udligner, men får kort efter to minutters udvisning for ukorrekt slag. Vi formår dog desværre ikke at udnytte overtallet, og anden periode slutter 4-4.

I tredje periode går vi på to kæder, og spillet bliver mere fokuseret. Fem minutter inde i periode scorer Nana, assisteret af Liena, til 5-4. Esbjerg forsøger at redde spillet med en timeout, men forgæves. Trods Julies to minutters udvisning, formår heller ikke Esbjerg at udnytte overtalssituationen. Julies lille pause gavnede tilsyneladende, for hun lavede to flotte mål til slut.

Vi vinder således kampen, 7-4.

En spændende kamp, spillet på et interessant underlag, med højt tempo, mange blå skud på mål og en super målmandspræstation af både Mia og Yessika. Dertil en opvisning fra Daisy i fordelen ved at være højere end modstanderen, og de deraf følgende muligheder for ”over-dækning” frem for opdækning.

Liena blev kampens spiller med 8 stemmer.

Skriv et svar