2. dame sejr over TAAF

Torsdag aften nåede 2. dame lige en lille lækker og som altid intens kamp med TAAF, inden Mette F lukkede ned for turneringen for en tid. Ærligt, så blev der ikke holdt meget afstand i den kamp…

Holdet har haft nogle rigtige gode og fornuftige træninger op til kampen. Der er ofte 15+ spillere til træning og denne torsdag kunne vi da også samle 12 spillere plus målmand. Vi er i den heldige situation, at Lotte Hansen, tidligere TAAF målmand, har støvet hjelmen af og er klar til en sæson med ÅFK. 

Efter en god opvarmning og kort men præcist kampoplæg, var pigerne klar. Der skulle også kun gå 5:25 minutter af første periode før Gis tager et hurtigt løb bag mål og i sidste øjeblik ligger en klasse aflevering ind til Quist på forstolpen. Da målmanden var blevet narret af Gis’ hurtighed, havde hun flyttet sig over på den anden stolpe og Quist skulle bare styre bolden i mål. ÅFK får senere i første periode et powerplay, men det skal lige trænes lidt 😊

Anden periode var en målløs affære. ÅFK får en udvisning, men viser klassespil i undertal og får flere gange bolden fra TAAF og kan trække sekunder af uret. 

Vi skal helt hen til 15:52 i tredje periode før ÅFK får bolden ind i netmaskerne igen. Quist er kommet ned på en back, hvor hun runder en wing og tager løbet mod mål. Hyttel får hurtigt vendt rundt på fusserne og løber direkte mod mål. Quist får lagt bolden på mål og Hyttel sætter den sikkert i mål. Det er selvsamme Hyttel, som kan lukke kampen i tiden 19:13. TAAF tager målmanden og efter godt arbejde fra hele kæden, får Hyttel mulighed for at score sit første mål i tomt mål. 

Alt i alt en rigtig flot spillet kamp af et hold, som er sammensat af rutine, nye spillere og junior-piger. 

Kampens spiller bliver valgt af trænerteamet og denne gang blev det Kristine, som startede sin floorball-karriere sidste år. Som noget nyt prøvede Kristine kræfter med center-pladsen og det gjorde hun til UG. Hun fightede og tabte hun bolden, så lavede hun også det arbejde der skulle til for at forsvare målet og/eller generobre. Godt arbejde.