2. Dame vinder på ‘næsten’ hjemmebane

Den første del af kampreferatet bygger på udtalelser fra Karen, da undertegnede stjernespiller først kunne komme senere til kampen. I øvrigt kom dem med tøjet også ret sent, men lad os ikke dvæle ved det. De stod for dagens kage, så de er tilgivet.

Inden træningen havde vi øvet skudtræning og kropsforsvar. Det sidste bar frugt – eller dvs. jeg har i hvert fald Karens ord på, at hun brugte det. Ligesom en del af de andre spillere havde hun en anden plads end den hun plejer at være på. Skudtræningen virker også til at have båret frugt. Pas udtalte, at vi faktisk spillede helt pænt. 

Det var dog først midt i anden periode, at der kom rigtig gang i sagerne (0-0 i første periode). Først scorede Arnes Corner, hvilket vores nye spiller Mette Abildgaard Kelgren var svært utilfreds med. Hun udlignede inden der var gået et minut med assist fra Anaïs. Tre minutter senere scorede hun endnu et mål med assist fra Anaïs. Dette skete efter stort set alle andre fra vores hold, der befandt sig i nærheden af målet, havde prøvet.

Udover Mette, der blev dagens spiller, gjorde vores to andre nye spillere Elin og Julie sig også bemærket. Dels fordi de spillede godt, dels fordi Julie fik skældud af en tidligere ÅFK – spiller. Hun må også have været der til kropstræningen:) 

Karen scorede i tredje halvleg og kampen endte 3-1 til ÅFK 2. damer. 

På målet havde vi fået hjælp af Christina – TAK! På trænerbænken havde Nicoline fået backup af Tina Quist, der ydede moralsk støtte og gode råd, hvilket vi altid har brug for – TAK! Det gav også Nicoline ekstra rum til at passe maskotten Jeppe, der er vores faste støtte gennem alle kampe. 

Dagens kage var øl.

Skriv et svar