2. damene lyste i Mørke

I højt solskin, lige præcis nok spillere til to kæder, Rytter som holdleder og total klar til målet, ankom vi til Mørke. Efter omklædning i de fælles omklædningsrum, fik vi varmet om mellem poolborde og slushice-maskiner.

Vi startede dagen med en kamp mod TÅF. Vi følte alle at dette var en særlig kamp, så det var med særligt engagement vi kastede os ind i kampen. TÅF lægger da også hårdt fra start, men vi følger trop, og holder stand. For en gangs skyld er det os der sætter tempoet og det går glimrende. Der er et par farlige øjeblikke, men Rytter redder os et par gange, og så er vi bare gode til at holde dem fra målet. Det er til tider meget lidt kønt, nogen ville måske kalde det indianer-hockey – men ikke desto mindre virkede det.

TÅF får dog sat en enkelt bold i mål, men Borlette viste sig at være flyvende, og får kort efter udlignet. Ambitionen var som minimum, at TÅF i hvert fald ikke skulle vinde, hvilket lykkes, da kampen slutter unden yderligere scoringer.

Udover det lidet smukke spil, bød kampen på et vældig underholdende indslag, med en væltet bande-langside, da Daisy og Pia får viklet sig ind i hinanden og banden. Pia er den uheldige, der vælter ind over banden, men hun formår at tage situationen med ophøjet ro. Det samme kan næppe siges om den TÅF-spiller, som hun senere i kampen dækkede op. Denne gav hende en albue i brystet, vel at mærke efter dommeren havde fløjtet. Da Pia efter kampen beder TÅF-spilleren om at være lidt hensynsfuld, og samtidig beder dommeren være opmærksom på den slags, får hun med grovfilen. Der lyder trusler om at blive udvist fra stævnet, men heldigvis kun indtil dommeren finder ud af at hun er anfører!

Borlette vinder en præmie for en god assist… Der er dog en lille smule forvirring omkring hvilken assist hun lavede, da hun er noteret som målscorer! Uanset, var præmien nu ganske velfortjent.

Således opløftede af en særdeles hård, men god kamp, var vi super klar til resten af dagen. Desværre kom vi til at sætte farten lidt for meget ned i næste kamp, og spillede lige ud med Arnes Corner. Ingen scoringer at rapportere i denne kamp. Fie vinder dog en præmie fra dagens sponsorer, da hun laver en “Fantatisk herretackling”.

Vores 3. kamp er mod Hørning. Her får vi igen sat tempoet lidt op, hvilket da også bærer frugt. Undertegnede får scoret uassisteret, og Line laver senere samme nummer. Rytter holder målet rent, godt hjulpet af et velfungerende forsvarsspil. Hun laver en redning med hjelmen, for hvilket hun indkasserer en præmie.

Vores 4. kamp er mod Mørke/Randers. De har været skudstærke i deres forrige kampe, og vi har meget fokus på at holde slottet. Dette bærer frugt, og det lykkes os at forhindre dem i at score. Det mærkes efterhånden tydeligt at det har været en lang dag, og tempoet et markant lavere i denne sidste kamp, end i den første. Efter disse indledede kampe, er stillingen som følger:

1: TÅF 10 point
2: ÅFK 6 point
3: Mørke/Randers 5 point
4: AC
5: Hjørring

Vi spiller semifinale mod Møre/Randers. Vi holder fortsat stand, men i et anfald af gud ved hvad, får undertegnede lagt en vanvittig dødemandspasning, som tilmed hopper, så Pia ikke har en chance for at få styr på den. Mørke/Randers er ikke sene til at tage denne chance, og laver da også en hurtig contra. Rytter stopper den, men de formår at liste returen ind bag hende. Dette bare 11 sekunder før tid. Vi taber således 1-0.

Vi var alle enige om at det fungerede rigtig fint med de kæder, som Pia havde arrangeret. Og trods nederlaget i den sidste kamp, synes vi alligevel at det er meget godt klaret, med kun et enkelt nederlag i 5 spillede kampe. Og alt dette, uden en træner. Man kunne måske have overvejet om Arnes Corner kunne have lånt en ud, da de stillede op med voldsomt mange trænere. I den forbindelse må kommenteres, at velklædte trænere på en eller anden måde virker opløftende. Tak for det.

Opbakning skortede det også en smule på. Nogen havde måske nok forventet at se en enkelt eller to 2. herrer….!! Borlettes far, Claus, var dog et absolut et godt aktiv, da han med et par gode råd, og en evne til at få os råbt op i spillet, fik initieret en del målskud. Tak for det.

Dagens præstationer var i høj grad team-prægede. Alle ydede en god indsats, og med ikke mindre end tre til at dele “Dagens spiller”-titlen, må Line, Borlette og Rytter slås om hvem der får 69’eren (Hvor den så er blevet af???)

Tak til Mørke for et god stævne!

Skriv et svar