2. damer afslutter med manér

Søndag tog ÅFS’ 2. damer mod Viborg i sæsonens sidste kamp. Kampen kunne rykke rundt på den endelige stilling i 1 division, så holdet var opsat på at vinde.

Kampen fik en meget hektisk start, med ikke mindre end 3 udvisninger inden for de første 5 minutter. Viborg stod for de to, og Tine, som var på visit fra 1. damer, stod for den sidste. Den hektiske start satte et aftryk på spillet, der ikke rigtig kom til at flyde, og det var svært at få udskiftningerne til at flyde som de skulle. 10 minutter inde i perioden fik Malin, endnu en gæst fra 1. damer, dog scoret det første mål, på en assist fra Bendedicte. Målet gav ro på spillet, og 1. periode endte 1-0 til ÅFS.

Pausen blev brugt til at snakke om udskiftningerne. Børsting ville have os til at tænke selv, det kan altså godt være lidt svært når man spiller floorball samtidig! Ellers havde han ros til holdindsatsen.

2. periode startede igen med en udvisning, denne gang til June, som bagefter udtalte at det var første gang hun havde fået sådan en. Spillet flød bedre, og specielt udskiftninger kom der lidt bedre styr på. Viborg pressede højt, men efter lidt klumpspil foran mål fik Anaïs smidt bolden ind bag Viborgs målmand, på en assist af June. Viborg fik en udvisning, og overtals spillet fungerede for en gangs skyld fint. June fik spillet Malin op, og bolden blev sat helt oppe i trekanten af svenskeren – super flot mål! I slutningen af perioden tog Andrea et flot løb op af banen og fik scoret til 4-0 på en assist af Gitte, endelig fik hun mål i sin nye stav. Viborg pressede hårdt, og fik i 18. minut udlignet af et mål af deres bedste spiller, Frida Dal.

I pausen var Børsting igen godt tilfreds, og havde ikke så meget at sige, ud over at vi nu skulle ind og give det sidste energi vi havde, og holde føringen.

Som sagt så gjort. Viborg pressede meget højt, og fik et par rigtig gode chancer for at mindste vores føring. Forsvaret og ikke mindst Rytter i målet sørgede dog for at det ikke skete. Dermed blev resultatet af kampen 4-1, og holdet har sikret sig 3. pladsen.

Kampen var intens og godt spillet – der blev spillet godt floorball, og flere på holdet udmærkede sig med rigtig gode præstationer. June lavede to assist, men ikke nok med det, lavede hun nogle rigtig gode løb op af banen, hun stod godt i forsvaret, og havde nærmest bolden limet til bladet i flere situationer. Daisy og Sira var rigtig sikre i forsvaret, og fik lukket godt ned for deres kontraløb. I målet formåede Yessika at holde buret rent for første gang, og Rytter stod en god kamp med gode redninger da Viborg begyndte at presse hårdt. Malin og Tine viste hvorfor de spiller på førsteholdet, og var en stor hjælp med deres gode løb og overskud på banen.

Trænerbænken var udvidet med Gis og AC i dagens anledning, og Gis viste et stort overblik (måske fordi hun stod på bænken for at kunne se over banden? 😉 ) for at styre udskiftningerne. AC hjalp med hendes kendskab til Viborgs spillere. Børsting gjorde det som sædvanligt godt, og har fundet knapperne til at få pigerne til at yde deres bedste.

Kampen var en god afslutning på en sæson hvor en masse nye spillere sammen med Børsting har øget formkurven konstant, og har vist at de godt kan spille floorball. Det lover rigtig godt for næste år, hvor vi ikke skal bruge tid på at få spillet os sammen, men er helt klar fra starten af sæsonen.

Tak til Børsting og Bartels for god træning gennem året. Nu gælder det MBC hvor Århus Cougars er klar til at bide fra sig.

ÅFS 2 – Viborg Saints 4-1 (1-0,3-1,0-0)
Malin: 2+0
Anaïs: 1+0
Andrea: 1+0
June: 0+2
Gitte: 0+1
Benedicte: 0+1

Skriv et svar