2. damer endnu engang i tæt kamp

Tolv tændte 2. damer drog søndag 5/11 afsted fra ÅFS, med store forventninger for dagens kamp mod de ukendte nedrykkere fra Sunds.

Taktikken var i første periode at se modstanderne an, og perioden kom til at bære præg af tøven og nervøsitet fra ÅFS’ernes side. Dette resulterede i to hurtige mål fra Sunds. Mod slutningen af perioden lykkedes det dog Helena at kæmpe sig til bolden på Sunds banehalvdel, og score et flot mål fra en skæv vinkel.

Anden periode gik med god fight fra begge hold, og Marianne formåede at holde ÅFS målet rent. Der var gode chancer i begge ender, men perioden sluttede uden nye mål.

I tredje periode skiftede ÅFS fra to til tre vingkæder, og der blev lagt højt pres fra starten, hvilket dog også var tilfældet fra Sunds side. Sunds fik i starten af perioden et heldigt mål,men det blev der i midten af perioden rettet op på med et mål på en returbold, flot sat ind af Mette Marie. Der blev i hele perioden spillet flot fra begge holds side, men Sunds løb desværre af med sejren på 3-2.

Skriv et svar