2. damer fik en sikker sejr

For anden weekend i træk var der to point til 2. damer. Holdet vandt lørdag 4-2 over Vissenbjerg.

Ni spillere havde valgt at bruge eftermiddag og aften på at tage til Vissenbjerg, og her skulle de møde de hidtil mest passive modstandere, der gav ÅFS gode muligheder for at køre spillet rundt og få skudt en masse gange på mål.

Maria fra ÅFS satte holdet på vinderkurs, da hun sendte et skud af sted, og den hoppende bold snød målmanden i Vissenbjerg-målet.

Hollandske Karolina har en fortid med græshockey. Selvom hun ikke har spillet floorball i så lang tid, så har hun vist sig som en god skytte med et hårdt skud. Det beviste hun igen i anden periode, hvor hun foran mål klaskede mål nummer to og tre ind. I anden periode fik Vissenbjerg et fortjent mål. Et landskud udefra var umulig at snuppe for Christina, der i øvrigt havde sin første kamp i ÅFS-målet og gjorde det rigtig godt.

Helena stod for det sidste og bedste ÅFS-mål i tredje periode. Efter godt opspil fra Stella var det en smal sag for Helena at sende et hårdt skud af sted, og målmanden havde ikke en chance for at tage den. Hen mod slutningen lykkedes det Vissenbjerg at få et lidt heldigt mål. Sidste sæson var 2. damer ofte uheldige i de sidste par minutter, og det blev da også lidt hektisk, da Vissenbjerg fik scoret målet og pressede på. Heldigvis lykkedes det ÅFS at holde dem fra at score og en tilfreds træner og en flok glade piger kunne efter kampen synge sejrssangen endnu en gang.

Skriv et svar