2. damer kæmpede forgæves

Sidste gang 2. damer mødte Odense blev det til et surt nederlag på hele 9-0, men det var også sæsonens første kamp og tilmed en kamp, hvor holdet stod uden en egentlig målmand.

Søndag skulle 2. damer så forsøge at tage revanche, og hele to keepere havde meldt sig til at tage med de 12 markspillere og to trænere til Odense.

Det meste af første periode skulle gå uden, at nogen af holdene fik scoret, men det var Odense, der først bragte sig på scoringstavlen. Og da ÅFS på et tidspunkt havde haft en lidt forvirrende udskiftning, så der var for mange backs på banen, straffede Odense det effektivt med endnu en scoring.

Kampen var i det hele taget præget af flere lidt rodede mål. Første ÅFS-mål kom i 2. periode og var et godt eksempel på en lettere hektisk affære, hvor Caroline Rasmussen stod tættest på og kunne se en Odense-spiller fumle den i eget mål. Odense kom hurtigt igen og fik bragt sig yderligere foran.

Midtvejs inde i 2. periode afløste Christina Nielsen Marianne Rytter i målet. En Odense-spiller lavede en hurtig kontra og løb helt alene mod mål, hvorefter hun nådesløst satte den ind bag Christina Nielsen. Da en Odense-spiller et par minutter efter gentog forsøget, havde Christina dog luret hende og kastede sig ned over bolden, så den blev helt flad.

Mette Milling kom også på banen midt 2. periode. Det var en kort fornøjelse, for hun kom til at skifte forkert ud og måtte derfor ud at sidde i to minutter. Odense fik scoret, da Århus var i undertal. Mette Milling kom på banen igen, og denne gang udnyttede hun chancen og scorede for ÅFS.

Berit Madsen fra ÅFS modtog 2 + 10 minutter for et vredesudbrud, hvor hun kastede sin stav i gulvet, og hun måtte derfor se det meste af tredje periode fra udvisningspladsen.

Tredje ÅFS-scoring blev sat ind af Helena Grove, der var helt fri og forsøgte sig med et skud udefra, der snød målmanden. Odense formåede dog at score igen.

Da dommeren fløjtede af, havde Odense vundet 6-3. Odense var dagens bedste hold og mere skarp i sine afslutninger, men ÅFS fik vist en masse gode takter i forhold til første kamp, og vigtigst af alt, så har 2. damer slået fast, at det ikke kun er mod de lette modstandere, at holdet kan score mål.

Skriv et svar