2. damer SÅ tæt på point

Som noget nyt skulle ÅFS 2. damer i weekenden prøve kræfter i et topopgør – i hvert fald som stillingen står lige nu, med meget ulige antal spillede kampe.

Uanset placering, var det en flok meget tændte damer, der søndag mødte op til kamp. Mere end tre kæder var klar til at jagte en revanche efter et ærgerligt nederlag i Odense i november.

1. periode blev spillet lidt nervøst, men også meget opmærksomt. Lidt uheldigt fik Odense-damerne vippet bolden over linien og hjemmeholdet måtte gå til pause bagud 0-1.
I 2. periode blev der fightet igennem. Det blev til 1-1 ved Mette Milling og point i det store regnskab så ud til at være en realistisk mulighed.

Med et stort overtal af spillere, gode skift mellem kæderne og masser af vilje over hele linien gled spillet godt for ÅFS’erne i 3. periode. Styringen af spillet gav blod på tanden og holdet kom til flere gode chancer. Et mål ville lune godt og give et ekstra point. Men desværre var det en lettere rystet Odense hold der på en kontra fik scoret 1½ min før tid. ØV.

En weekend fyldt med et-måls nederlag til ÅFS sluttede altså med endnu et af slagsen…

Skriv et svar