2. damerne fik slukket – og efterslukket – den orange ild

Vi havde i dagens anledning samlet et hold af ”gamle ligaspillere og landsholdsspillere” ifølge Arnes Corner – nuvel der var da i den 13 mand store trup Diana Olesen, som for 13 år siden spillede 5 kampe til B-VM og Pasgaard, som i en menneskealder har spillet floorball – også i ligaen – samt Hyttel, der indgår i ÅFKs ligatrup, men de resterende 10 spillere var nu helt almindeligt dødelige 1. divisionsspillere uden liga- og landsholdserfaring.

Trænerteamet havde lagt en god taktik, hvor vi bl.a. skulle få sat en prop i deres stærkeste våben kontraløbene og så skulle vi have gang i opspil og scoringer.

Før kampstart kunne Nanas familie fra Vojens opleve at nogle af ÅFK’ere kæmpede lidt under opvarmningen: Diana havde glemt både stav og sko (igen), Nana kæmpede mod kvalme og Fie var ikke kommet sig over sygdom. Familien Olejank er dog vant til at se ishockey, så de satsede på slåskampe, bandetaklinger og flyvende ølkrus.

For første gang i meget lang tid så fik vi en rigtig god start og spiller bolden godt rundt. Det giver gevinst allerede efter 4 minutter, hvor Diana Olesen med Fies sko og Carstens stav kan spille bolden ind til Jeanette Hyttel foran mål, der efter lidt tumult kan sætte bolden i mål. 1-0.

Et mål bliver endda annulleret her i 1. periode. Marie Zwergius’ nye sko er et halvt nummer større end de gamle. Nok giver de hende ikke nerver i klemme i tæerne, men de gør at hun kom til at stå i feltet. I den anden ende af banen får anfører Pia Tolstrup så et eller andet i klemme i lænden og må foroverbøjet nærmest kravle ud af banen med, mens vi oplever den fantastiske ordveksling: ”Pia Pia, gå ud gå ud” – ”Jamen, jeg kan ikke rejse mig. Jeg er bare en gammel kælling”…. Vi går tilfredse i omklædningsrummet. Spillet ser fint ud – vi skal bare fortsætte de gode takter – og have Pia til at kunne gå igen.

Anden periode er i gang, og seje Karen Davidsen Poulsen vil også lege med. Af sted med hende i et kontraløb, hvor hun, trods Arnes Corners orange anfører i ryggen, kan tage et løb ind fra venstre side og sende bolden i mål. 2-0.

Bare 16 sekunder senere udbygger Jeanette Hyttel føringen, da der igen opstår lidt kaos foran det orange mål. Scoring til 3-0.

Om det er det gode ÅFK-spil, der gør en af de 5 trænere fra Arnes Corner frustreret, er uvist, men en dum kommentar om, at dommerne holder med hjemmeholdet koster prompte en 2 minutters udvisning for protester. Desværre kommer der ikke mål ud af powerplayet – og der går faktisk hele 20 minutter før der igen kommer scoringer.

Imens vi ikke scorer kan vi så til gengæld nyde, at Rytter står en fantastisk kamp og hiver superredninger frem, når det bliver nødvendigt. Pia er kommet på benene – og banen – igen. Spillet fungerer, og vi formår at omstille os, da Arnes Corner ændrer på deres forsvarsspil. Endnu et annulleret mål slår os heller ikke ud af kurs.

Nå, men nu gik der jo 20 minutter uden scoringer, så vi må hellere komme i gang igen. Træner Henriette Pasgaard har snuppet en backplads og kan uden problemer lave en tværpasning inde foran mål til Jeanette Hyttel, der smukt sætter bolden ind bag målmanden til 4-0. Karen vil også være med og tager endnu en kontratur efter en bolderobring af Lise Jørgensen. Scoring til 5-0.

10 minutter tilbage af kampen, og de orange græskar prøver ihærdigt især med spillet ind over midten til deres anfører og tidligere ÅFS’er Dagmar Petersen, men igen kommer Hyttel og slukker fyrfadslyset i græskarlampen med en scoring til 6-0 efter et indstik fra Marie Zwergius.

Diana Olesen skulle også lige teste om der var mål i den lånte stav og sko. Det var der. Efter forarbejde af Pia, så kunne Diana score til 7-0 og bare et minut senere, der lukker og slukker Marie Zwergius med en scoring til 8-0 med assist af Hyttel.

En dejlig kamp for os i blåt, hvor holdet via godt spil får skabt en masse chancer, som vores wings formår at omsætte til scoringer. Lige efter bogen.

Resultat: 8-0

Kampens ÅFK’er:
Jeanette Hyttel

Point:
Jeanette Hyttel  4+1
Karen Davidsen Poulsen  2+0
Diana Olesen  1+1
Marie Zwergius  1+1
Henriette Pasgaard Bertelsen  0+1
Pia Tolstrup   0+1
Lise Jørgensen  0+1

Se opdateret spillerstatisik her

Skriv et svar