2. damerne overraskede

ÅFS 2 – Sunds Seahawks FC: 7-2 (0-1), (2-0), (5-1)

Sunds Seahawks har de sidste sæsoner været en meget lige rival for ÅFS 2, og de fleste opgør er blevet afgjort med et enkelt mål. Derfor var der også spænding på bænken fra kampens start i søndags. Sunds kom bedst fra start og bragte sig først på måltavlen. Det var denne ene pind, der skulede efter ÅFS-damerne, da de forlod banen efter 1. periode.

Med alle tre trænere klar på sidelinien og kampgejsten i top var de århusianske damer ikke slået ud af kurs. En del ting skulle rettes til og det blev så forsøgt. Lidt frem og lidt tilbage – og lystig rotation i kæderne. ÅFS fik langsomt mere styr og stav på spillet. Lidt over halvvejs i kampen faldt udligningen, da AB satte et trækskud i krydset. Seks minutter senere fulgte Tove op på en retur: 2-1. Det var en lettet trup der gik i omklædningen for at få de sidste dessiner.

Tredje periode blev præget af et frustreret Sunds hold, der af to omgange fik 2 min. I anden runde straffede Lea dette med et mål. Med en føring på 3-1 blev der hold fast i pausens plan om at spille mere defensivt. De midtjyske frustrationer måtte Sannes ben bøde for og efter en matchstraf og fem minutters overtal rykkede ÅFS fra med to overtalsscoringer. Det lykkedes dog Sunds at markerer sig med et kontramål i samme periode. 5-2 stod der på tavlen med en halv periode igen. Spændingen kom dog ikke tilbage i kampen. Sunds var sat og med to hurtige kasser med tre minutter tilbage fik ÅFS sømmet sejren fast. 7-2 var en overraskende – men dejlig sejr.

Og så er det jo skønt at have rutinerede kræfter tilbage i klubben: Signe og Anneli spillede sæsonens første kamp for 2. damerne. Som altid var Marianne også uhyggelig skarp i målet. Efter to kampe har holdet en rekord høj opstarts score på 18-2. Damerne har stadig rigtig meget at arbejde med og det bliver spændende om holdet kan forsætte den flotte sæsonstart.

AB 1+1
Lea 1+1
Sanne 1+0
Tove 1+0
Signe 1+1
Maria 1+0
Michaela 1+1

Skriv et svar