2. damerne vs. sild i en tønde!

Lørdag drog 2. damerne west-over for at møde Esbjerg 2 i en kamp lettere domineret af udeholdet. Første periode var som traditionen tro en periode hvor der skulle rettes til, men tempoet var fint med pres lagt på hjemmeholdet. Efter seks minutter lykkedes det ”at gøre banen bred” og Mette Mørk kunne frit sende en pasning fra forsvaret midt over banen til Sara Frost der stod helt alene foran målet og resolut satte kampens første mål sikkert ind. Derefter rykkede Esbjerg forsvaret ind i slottet. – Og blev der.

Mellem 1. og 2. periode fik træner sat lidt skik på sagerne, der blev understreget behovet for at forbedre samspil og åbne op i Esbjergs blok-dannelse foran mål – med 3 spillere + målmand var det en tung omgang at komme til fadet for ÅFS, som ellers var mere end klar på det med indtil flere udmærkede afslutninger.

I 2. periode blev disciplinen bedre og ÅFS var fortsat hyppig gæst ved hjemmeholdets mål, så presset blev holdt på Esbjerg og selvom boldene fløj om Esbjerg målet, manglede den at lande i nettet. Målmanden blev spillet varm og desværre endte perioden målløs.

I tredje periode kom de unge gule damer igen med et par giftige kontra angreb. Men Cindy var på plads i målet og sammen med forsvaret blev buret holdt rent. Med ti minutter beviste Sara Frost igen sin skarphed og fik sikkert placeret bolden bag keeperen. Der blev åndet lettet op på bænken og Århus kvinderne spillede kampen fornuftigt til ende og var klar til at fejre dagens 2-0 sejr med Esbjerg kage og god underholdning leveret af 1. herrerne i et spændende opgør.

Generelt blev samspillet godt i især 2. og 3. periode, der blev lagt mange bolde ind foran mål men desværre uden de ønskede afslutninger. I modsætning til forrige kamp fejlede gejsten ikke noget – tværtimod, og Asbjørn slap så for gentagelse af sin bogstavleg med pen og tavle.

Ref: Marie Budolfsen og Mette Mørk

Skriv et svar