2. herre fik revanche mod Horsens

ÅFK 2 vs Sønderbro Floorball Klub Horsens – d. 04.01.14

7-4 (3-1 ; 3-1 ; 1-2)

Årets første kamp var på hjemmebane mod ærkefjenden Horsens med den tidligere ÅFS profil Anders Lovén, aka Judas aka Forræderen aka der-er-ikke-mere-Fernet-festen-er-slut!

Horsens havde højest uretfærdigt trukket sig sejrrig ud af den forrige kamp ved fuldstændigt amoralsk at have tiltrukket sig udenlandske spillere.

Disse var dog ikke til rådighed i denne kamp og endnu engang måtte Anders Lovén aka ballerinaen på et floorball gulv ty til lyssky metoder for at stille hold. Således tilkaldte han tidligere landsholdsspiller Michael ”Sejr” Olsen i håber om endnu engang at bluffe sig til 3 point.

ÅFK'erne var dog klar. Der var opbygget rigeligt energi depoter i de små tykke kroppe efter julens skavanker, så risikoen for at gå sukkerkold var lav.

Og med en tilbagevendt træner og hans højre hånd var både taktikken og de motiverende råb fra siden til stede. Publikums røst blæste lydniveauet langt over 110 dB hver gang der blev scoret – tak Daisy, Fie, Karen, Nana og Pia.

Kampens første målscorer blev Jens Juhl efter assist af Christian Perto. Horsens fik dog forholdsvist hurtigt svaret igen.

Til publikums store jubel var Esbern Mørck trukket med op fra sin back position og kunne knalde bolden ind bag en sagesløs målmand i Horsens målet. Endnu bedre blev det da holdets debutant Peter Ove træder på banen, med 3 point i kampen lever han op til debutant rollen hos ÅFK; man scorer altid i sin første kamp! Og tilmed et helt fantastisk mål som Horsens målmand kan gense på diverse videodelingstjenester.

Anden periode starter helt fatalt da Horsens få scoret efter 3 minutter. På daværende tidspunkt havde Christian Nielsen svært ved at finde sig tilrette i kampen. Angiveligt skyldes det tilstedeværelsen af hans største fan Daisy Mathiesen, som Christian bare måtte hen og hilse på. Da han i kampens hede ikke havde mulighed for at stå og snakke med Daisy så han kun en udvej. En grov fodbold tackling på en helt tilfældig Horsens spiller, gav to minutter i strafboksen – så var han da hende lidt nærmere.

Undertalsperioden blev klaret uden mål til Horsens. I de sidste fem minutter af perioden tog fanden ved ÅFK. Gennem flot spil og knivskarpe pasninger – givetvis noget af det smukkeste set i mands minde – får Peter Brandholt en fejlfri pasning fra Lykke, som han i bedste Morten Madsen stil sætter op i hjørnet. Uden tvivl kampens detalje. Pasningen altså!

Perioden afsluttes på smukkeste vis, da Børsting i en kontrasituation lobber bolden stille hen over en udfarende Horsens målmand.

Foran med en komfortabel føring begyndte ÅFK at slække på tempoet i tredje periode, alligevel sætte debutant Peter Ove sin sidste kasse ind i kampen. Om det er med til at give så meget selvtillid at holdet glemme at holde fokus, skal ikke siges, men to dumme fejl giver to hurtige mål til Horsens. Træneren og hans højre hånd slynger om sig med motiverende tilråb for at gejle spillerne op og ingen trusler om fysisk afstraffelse blev givet. Det hjalp, for Horsens holdet blev holdt i kort snor resten af kampen og snart stod det klart at årets første kamp var med sejr til ÅFK.

/Lykke

Skriv et svar