2. herre: Højt at flyve…

Siden sejren over Esbjerg 3 for et par uger siden, hvor Anders Riisager scorede 4 mål og lavede 1 assist, har han været (selv)udnævnt stjerne på holdet.

Anders er efter sejren over Esbjerg konsekvent mødt til træning, når vi har færdiggjort de taktiske og tekniske øvelser, fordi “når man er stjernen, så behøver man ikke deltage i den slags”. Han har ligeledes insisteret på at spille med solbriller og i bar overkrop, fordi “medspillerne ikke tager skade af at beskue stjernens veltrimmede korpus”.

Anders har således mildt sagt været i sit es i de seneste ugers tid. Han har da også udover at lave det flotte resultat mod Esbjerg fået en kæreste og er blevet ansat som ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet. Kritiske røster vil måske mene, at de mange succeser på den korte tid er steget ham til hovedet. Han havde da også foreslået en separat entré, når holdet skulle på banen. Hans forslag var, at han skulle bæres ind på banen i en stol holdt af små drenge. Den idé blev dog trods alt skudt ned af trænerteamet.

Anders led en hård skæbne i rundens kamp, han markerer sig kun på kampprotokollen med én ting – en udvisning for “fastholdning”. Selvom han gjorde forsøget, formåede han altså ikke at fastholde sin status som stjerne eller “score-karl” på det efterhånden legendariske ÅFS 2 hold.

Til den efterfølgende klubfest gjorde han kun slemt værre. Anders mødte op meget energisk og med en kløen i næsen. Han væltede rundt og var ubehagelig overfor både drenge og piger. Han endte med at blive sendt hjem med en taxa, da trænerteamet fandt ham ude på toilettet, hvor han var ved at gøre klar til at ryge heroin.

Da Anders var kommet ind i taxaen og døren var smækket, åbnede han den igen og sagde “jeg er faldet dybt i dag” til coach Winstrøm, inden han faldt i en dyb søvn på bagsædet.


ÅFS 2 – Sunds Seahawks 3-4

02.10 0-1 Frank Bust
04.55 0-2 Morten Olesen (Frank Bust)
13.02 1-2 Carsten Gormsen
15.07 UDV Kennet Jensen (Sunds)
15.55 2-2 Henrik Birkbark Larsen
19.40 2-3 Karsten Grønbact
22.13 2-4 Morten Frederiksen
26.24 UDV Anders Riisager (ÅFS)
46.41 UDV Janus Bust (Sunds)
53.14 Timeout ÅFS
59.34 3-4 Henrik Birkbark Larsen (Thomas Stax Jakobsen)

Man of the Match:
Henrik Birkbak Larsen (både Kasper Helbos mor og far havde stemt på Kasper, men det var ikke nok til at tage titlen)

Enforcer of the Match:
Anders Riisager

Skriv et svar