2.-herre langt fra en ordentlig havn

Meget vand er løbet under broen og rundt regnet et dusin AGF-nederlag er det blevet til siden 2.-herrerne spillede deres seneste turneringskamp tilbage i marts måned. Dengang løb de på banen som ÅFS 3 i 3. division, men er til denne sæson blevet forfremmet til 2.-herre og skal tørne ud i 2. vest kreds 2 og der er ingen tvivl om, at de her vil få deres sag for.

Debutkampen i 2. division skulle stå mod Sunds Seahawks II på udebane. 2.-herre kørte derfor ind i landet til stedet, hvor træsko med nedslidte hælkapper aldrig går helt af mode, hvor den tunede Puck Maxi stadig har kronede dage og hvor de kernesunde piger stadig drømmer om, at Poul Reichhardt skal komme fløjtende forbi og redde både dagen og gården.

Fremme i Sunds ventede en overraskelse. I denne sæson har 2.-herrerne nemlig fået lov til at trække i 1.-herrernes aflagte trøjer. En ydmygende og usædvanlig hård skæbne for de granvoksne mænd på 2.-herre.
Det viste sig nemlig hurtigt, at de lyseblå trøjer nærmere var Speedo dragter end t-shirts.
Om det er fordi at 1.-herrerne har små splejsede konfirmandkroppe eller en del af 2.-herre er lige godt velpolstrede skal forblive usagt, men igen en hård skæbne for et af klubbens mange breddehold.

Med en god indstilling og en tro på at med fight og vilje kan vi nå meget langt, gik ÅFS 2 på banen.
Efter 1. periode kunne Sunds dog alligevel gå til pause foran med 2-0 på mål scoret inden for det sidste halvandet minut af perioden. Århusianerne spillede ellers godt med og fik da også spillet sig frem til nogle chancer, der dog ikke blev udnyttet.

I anden periode kom århusianerne ind i kampen igen, da Asbjørn imponerende first timer bolden med baghånden og knalder den hårdt ind i mål uden chance for Sunds-keeperen.
Herefter kommer Sunds på 3-1 og i periodens sidste sekund bringer de sig på 4-1, da et mål meget tvivlsomt bliver anerkendt. Bolden så bestemt ikke ud til at være over stregen, men blev dog dømt inde af kampens dommer, der ellers dømte en rigtig god kamp. Det havde dog ikke indflydelse på resultatet, og kan desværre heller ikke bruges som en undskyldning for nederlaget.
En meget lige periode, som også bød på et straffe, som Hangaard snuppede, da han kom godt ud i bolden.

De første 7-8 minutter af tredje periode gik fint, men herefter gik alt i sort for 2.-herrerne. 2 dumme udvisninger, der begge kostede mål, et ærgerligt selvmål og et ikke specielt organiseret spil på banen. Derfor springer vi direkte til lyspunktet i 3. periode, som netop kom, da spillet slet ikke hang sammen.
I tiden 17.28 snyder assistkongen Mads to forsvarsspillere samt målmand, da han med skudfinten kombineret med en fræk kig-væk-finte ligger bolden i bladet på Thomas, der nemt kan lægge bolden i det tomme mål. Dejligt at se noget man har trænet på igen og igen endelig giver bonus under kamp….

Nederlaget blev på 8-2, hvilket dog lige blev et par mål for stort efter at holdet tabte hovedet de sidste 10 minutter. Udover dette kan der ikke være mange undskyldninger. Nogle gange må man også være stor nok til at indrømme at modstanderen var bedre og det var de i lørdags.

Asbjørn havde en god dag med et fremragende mål, hvilket bliver svært at overgå i sæsonens løb. Et rap over fingrene til Hangaard. Udvisning for brok! Det bliver dyrt i den imaginære bødekasse. Den spillende træner må også lige tage en balle for lige at surmule og tabe hovedet lidt i kampens slutning. Det er ikke videre frembringende for holdet. Det skal han nok lade jer andre om næste gang og forsøge selv at være en god foregangsmand.

Vi vidste på forhånd, at vi ville få det rigtig svært i divisionen, men kampen viste dog alligevel lovende takter, da der ikke kan være tvivl om, at der er noget rigtig godt at bygge på.
Ligesom flere andre af klubbens breddehold har 2.-herre startet sæsonen meget sent og kun sølle 2 træninger med bander var det blevet til inden dagens kamp, så også set i lyset heraf er kampen overordnet godkendt.
Næste kamp er på søndag i endnu en svær kamp hjemme mod Odense.

Skriv et svar