2. herre led nederlag trods god fight

Herning – ÅFS – 12-6 (4-1, 5-2, 3-3)

Lørdag d. 02/10 var første kamp i denne sæson for 2. herre, som skulle en tur til Herning. Ligesom sidste sæson var der til første kamp i år, det gentagne ”problem” at vi ikke nogen målmand havde. En jagt rundt efter en målmand synes at se helt umuligt ud og derfor skulle der trækkes lod blandt de medtagne markspillere. Dette ville helt klar svække holdet, men så træder U-15 målmanden Magnus til og redder dagen for os alle. – Stor tak til Magnus!

Kampen i Herning tog sin start og spillet fungerede rimelig godt. Efter 9 min. spil kommer 2. herre debutanten Bobby Heard frem og bringer ÅFS foran 0-1. En rigtig god start, som senere skulle vise sig at vende. Herning kom frem på banen og fik banket et par kasser ind.

Det var en kamp med god fight og en masse gode dueller, hvor der kun var 6 min udvisninger i alt igennem hele kampen – fordelt med 4 min til Herning og én enkelt 2 min til ÅFS.

Der var dog et par uheldige situationer i løbet af kampen – Et trækskud hvor bladet ramte en Herning spiller sendte ham i gulvet (men den gik i kassen) – En tackling af Herning som gav en ÅFS spiller et blåt øje.

Alt i alt en god kamp som endte 12-6 til Herning. ÅFS kan dog tage en masse gode ting med fra denne kamp, som der helt sikkert kan arbejdes videre med.

Skriv et svar