2. herre levede op til forventningerne

Det var lagt op til lokalopgør i Aarhus-egnen når de tapre ÅFK 2.herre tørnet sammen med Hørning(HIF) denne nydelige søndag formiddag.

Efter et par stærke indsatser fra 2. herrerne i det nye år (hvor både TÅF og ÅFK 3 har fået tæv) var forventningerne skyhøje. Vært at nævne er dog at efter sidste uges tætte opgør med Herning Pirates endt med en ordentlig efterfest ved Coach Ovesen og nogle af truppen kunne stadigt væk mærke disse efterdønninger (undertegnet). Dette betød at der blev hentet ekstra kræfter fra Baltikum og Edgars Purkinskis tilsluttet sig holdet samtidigt som Lukas Lind frivilligt valgt at sætte sig i kassen.

Dermed endnu en dejlig mix af spillerkonstellationer som lever op til Coach Ovesens livsmotto: ”hvis man har en dårlig drink, så put lime i”[i] men spørgsmålet var ju, hvem var limen?

Første periode var præget af en ÅFK dominans og et lavt men kompakt stående HIF der dog med deres knivskarpe og giftige kontra fik afprøvet den mindre rutinerede Lind i målet med flere friløbere – som dog nonchalant blev stoppet. Det lavtstående HIF blev dog mægtigt straffede af den stærke back-linie i ÅFK hvor det blev bombarderet mål ind og ÅFK gik til pausehvile med en betryggende 4-0 føring.

Den anden periode bar præg af et mere uskarpt ÅFK samtidigt som HIF øget tempoet (ved at få ind nye spillere i periodepausen?) og efter et par ”knuckle-pucks”[ii] fra HIF back-linje var der reduceret til
4-2.

I den tredje periode begyndt ÅFK at byde ind igen, man fik ind skuden på mål og anfører Juhl formår at få in det så vigtige 5-2 mål der igen sikrer et behageligt afstand til HIF, som i perioder var tættere på en reducering. Det kommer chancer begge vejer og efter reducering til 5-3 beslutter sig Holst-Vietz-Pape at gå på bagerste stolpe-taktikken. Vietz, der spiller sidste kampen for sæsonen, placerer sig herefter ved modsat stolpe og ”wupti” har han gjort sin første hat-trick og ÅFK vinder med 9-4.

Dagens lime: Morten ”[Fitz]” Vietz (3+0)

Möjn!
Jon #19 #søndersvensker

[i] Facebook story video, 2. herrer fest. Se “medlemmer af Århus Floorball Klub TST”

[ii] ”knuckle-puck”, fra Mighty Ducks, https://www.youtube.com/watch?v=oqq-glymrRs