2. herre med sikker sejr over fiskerdrengene

Efter sidste uges nederlag til Esbjerg Oldstars, skulle der revanche til mod en ny fordeling af Esbjergs spillere. Da deres førstehold spillede samme dag, kunne de nemlig ikke stille med helt de samme spillere, men ikke uventet var der en del gengangere.

Dagens fokuspunkt fra ÅFS side var at få lavet et holdfoto. Dette viste sig ikke at være så let som ventet, da Jakob Skjerning bød ind med flere useriøse indslag, hvilket fjernede fokus fra spillerne. Men i dagens anledning var stjernefotograf Anne Skov blevet indkaldt til at overtage denne vigtige opgave som hun løste til perfektion.

Kampen blev spillet tidligt om morgenen og var den første af 5 kampe i ÅFS centret. Alle vidste at denne kamp ville være altafgørende for den efterfølgende store ÅFS dag, da et nederlag til byens flagskib ville kunne sende klubbens moral i bund meget tidligt på dagen.

På trods af denne vigtige kamp, valgte ÅFSerne dog at være ganske gæstfri over for Vestjyderne, som sikkert var kørt hjemmefra længe før solen var stået op. Denne gæstfrihed toppede, da Toke Hansen valgte at sætte sig i det lille felt på et Esbjerg frislag og dermed give et straffeslag væk. Det teknisk ret middelmådige esbjerghold havde tilsyneladende ikke de skarpe skytter med og valgte at misbruge denne oplagte mulighed. Ligeledes virkede de for trætte til at spille et seriøst powerplay, så Carsten Gormsen valgte at give dem en mulighed til. Men heller ikke i dette powerplay ville de score, så perioden endte 0-0.

I anden periode var det slut med gavehumør og holdets aldrende svensker Mikael Nordberg sendte ÅFS i front efter en dribletur og et skud fra 0 grader. For at skabe lidt spænding i kampen lod man Esbjerg score og kort efter ville Rasmus Jensen gerne over og snakke lidt med pigerne ved dommerbordet. Men vi skulle vente helt til det 36. minut inden Carsten Gormsen mistede tålmodigheden og udplacerede målmanden, hvorefter Henrik Brikbak fulgte op med en scoring fra modsatte side kort efter. Dermed 3-1 efter anden periode.

Op mod sidste periode snakkede vi om hvad Esbjerg nu kunne overraske med og konklusionen var at det kunne de ikke, så ÅFS trillede stille og roligt videre indtil Esbjerg tog en timeout. Hvad de snakkede om der kunne ikke rigtig ses på banen, ud over at ÅFS nu fik det fulde overtag og på en friløber kunne Toke Hansen snurre flere gange rundt om målmanden inden han lagde bolden i nettet. En tydeligt rundtosset målmand valgte efterfølgende at kaste sin hjelm ind i målet, hvilket gav ham 2 minutter. Et gæstfrit hjemmehold ville ikke lade modstanderne sidde alene derovre og valgte derfor kort efter at give dem selskab.

De sidste ti minutter bare præg af den forgangne uges konditionstræning som gjorde ÅFS altdominerende og  Uffe ”Zlatan” Simonsen kvitterede med endnu et mål. Kort før slut begyndte de typiske Esbjerg aktioner at melde sig, hvilket gav en udvisning og et frislag til ÅFS. Denne gang ville man heller ikke lade spilleren sidde alene for længe, så efter en fræk kombination gjorde Jakob Skjerning det til slutresultatet 6-1.

2. herre kæmper dermed stadig om fjerdepladsen i rækken og får besøg af de direkte konkurrenter fra Herning. Vi håber selvfølgelig på at de mange tilskuere endnu en gang vil finde vej til ÅFS-centret på trods af det tidligere starttidspunkt som igen er kl 10.

 

ÅFS 2 – Esbjerg 2: 6-1

13:02 UDV Toke Hansen (2 min)

13:02 MPS Esbjerg

15:29 UDV Carsten Gormsen (2 min)

25:26 1-0 Mikael Nordberg (Joachim Larsen)

26:20 1-1 P-O Kristensen (Mark Pedersen)

28:34 UDV Rasmus Jensen (2 min)

36:08 2-1 Carsten Gormsen

38:00 3-1 Henrik Brikbak (Uffe ”Zlatan“ Simonsen)

48:26 Timeout Esbjerg

48:50 4-1 Toke Hansen (Mikael Nordberg)

48:50 UDV Jean Mikkelsen (2 min)

49:24 UDV Mikael Nordberg (2 min)

52:09 5-1 Uffe ”Zlatan” Simonsen

58:28 UDV Johnny Olesen (2 min)

58:31 6-1 Jakob Skjerning (Mikael Nordberg)

Skriv et svar