2. Herre på formiddagstur til Sunds

Grundet et ret begrænset træningsfremmøde de seneste par uger valgte trænerteamet omkring Kasper Helbo og Jakob Skjerning kun at tage de flittigste spillere med til Sunds. Holdet blev yderligere suppleret af ungdomsspillerne Peter og Daniel, samt Anders Loven der havde fået udgangstilladelse hjemmefra.

Mødetiden 7:45 var overraskende nok ikke noget problem for de fleste spillere, dog valgte goalie MC at komme trillende 10 minutter senere med tydelige tømmermænd. Med tre rustvogne kørte vi således til Sunds, hvor konkurrencegenet allerede blev testet blandt chaufførerne.

Fremme i Sunds forsøgte trænerteamet at forberede holdet på kampen, hvilket skulle vise sig at være sværere end forventet. Christian Nielsen havde nemlig set en fasan på vejen som han åbenbart syntes var vigtigere at fortælle om. Og som han gentagne gange sagde: ”Den var altså rigtig flot”.

Fokus til kampen skulle være at lukke helt ned foran eget mål i starten af kampen, hvilket har været et problem gennem hele sæsonen. Der skulle også gå hele 14 minutter inden der skete noget: Kaptajn Kasper Helbo kom foran farmand og topdommer op at slås med en dobbelt så gammel Sundsspiller, hvilket resulterede i en 2 minutters tænkepause til begge spillere. Kort efter udløb ville Peter også prøve hvordan det var at sidde derovre. Ellers skete der intet nævneværdigt i første periode.

I løbet af 2. periode skete heller ikke det store: Christian modtog en yderst tvivlsom udvisning for skub og Skjerning valgte at kaste sig over en modstander i et returløb. Efter periodens afslutning begyndte det at ringe i bødekassen. Målmand MC trillede sin hjelm stille og roligt ud i banden, hvilket kampens eneste dommer Kaj Jensen valgte at give en 2+10 for. Ingen forstod noget, men det havde man efterhånden vænnet sig til. Kaj, som til daglig står på mål for Hernings førstehold, kunne jo aldrig selv finde på lignende optrædener…

Der skulle dermed findes en ny målmand og da førstevalget Uffe Simonsen ikke var med, sprang Joachim hurtigt til, hvilket skulle vise sig som en god beslutning. ÅFS chokstartede nemlig ved at comebacker Anders Riisager udnyttede et overtal til frækt at sætte et slagskud gennem benene på modstanderen. Herefter skete der ikke noget før Christian Nielsen med et minut tilbage igen gik lidt for kærligt til sin modstander. Med 11 sekunder tilbage var Jakob Skjerning måske allerede med tankerne ved aftenens fastelavnsfest eller også savnede han bare sin faste backmakker. I hvert fald kom han til at stå lidt i vejen for en fremadstormende Sundsspiller, hvilket dommeren bedømte som en hævnaktion og gav måske historiens tyndeste matchstraf 3.

Efter kampen var der kage fra holdets trofaste fangruppe omkring familien Helbo som endnu en gang havde fundet tid til at beundre holdet. Kagen kunne nydes med et glas Fanta og Rosé og skyldes efter med en øl og, hvis man havde gjort sig fortjent til det, også en Boonekamp. Fordelingen af sidstnævnte foretages efter uskrevne regler af Christian.

Yderligere skulle der efter kampen vælges kampens spiller. Gennem hele sæsonen har spillerne på holdet før hver kamp skulle vælge deres managerhold (2 backer, 3 wings), hvor der efter et kompliceret regelsæt gives point for mål, assist og MoM, samt minuspoint for udvisninger og selvmål. Da de valgte spillere er synlige for alle, giver den efterfølgende afstemning i høj grad anledning til taktiske spil. Ved denne kamp resulterede det i at 11 stemmer blev fordelt på 6 spillere, hvoraf 5 spillere fik to stemmer hver. Det kunne også tydes som en meget samlet holdindsats.

Endelig stilling i managerspillet:

AndersW: 183   (havde nok en lille fordel i at kunne bestemmer spillerne på banen)
MartinC:   162   (satte tit ret alternative hold)
Christian: 153   (mistede andenpladsen pga et rødt kort)
Rasmus:  132   (førte spillet indtil han glemte at sætte sit hold)
Carsten:  103   (formåede ikke at udnytte sin insiderviden)
Helbo:       86    (blev taget i at snyde med sit hold)
Skjerning: 31    (kom nok lidt sent i gang med spillet)

Da holdet endelig forlod hallen var der stadig meget dag tilbage og derfor havde man tid til et besøg hos byen største seværdighed: Sundsgrillen. Her blev der bl.a. diskuteret topscorerliste. En udførlig liste over point og straf kan ses på holdets side, hvor der nu også er et flot holdbillede samt links til tidligere indlæg kan findes her:

Inden turen kunne gå hjemad skulle vi lige forbi Rema1000, hvor der var tilbud på cocio, hvilket kaptajnen var rimelig lykkelig over:

Antallet af indlæg her på hjemmesiden vil fra 2. herres side nok være ret begrænset de kommende måneder, men selvfølgelig kan man nyde fantastisk floorball til MBC, hvor ”ÅFS Fanta og Rosé” igen vil stille op og gå efter sejren. Vil man fortsat have mulighed for at følge holdet, kan man tilmelde sig vores facebook-fangruppe.

Her vil der løbende komme nyheder om løst og fast omkring holdet. Der vil også blive gjort opmærksom på diverse nyheder omkring holdet rundt omkring i Floorballdanmark.

 

Sunds 2 – ÅFS 2: 4-1

04:33: UDV Karsten Grønbæk (Sunds, 2 min)
10:26: 1-0 Mads Sørensen (Karsten Grønbæk)
14:06: UDV Søren Jensen (Sunds, 2 min)
14:06: UDV Kasper Helbo (ÅFS, 2 min)
17:22: UDV Peter Brandholt (ÅFS, 2 min)
24:01: UDV Christian Nielsen (ÅFS, 2 min)
34:52: UDV Karsten Grønbæk (Sunds, 2 min)
36:47: UDV Jakob Skjerning (ÅFS, 2 min)
36:47: 2-0 Mikkel Skov (straffe)
40:00: UDV Martin Christensen (ÅFS, 2+10 min)
43:43: UDV Thomas Fiedler (Sunds, 2 min)
44:44: 2-1 Anders Riisager (Anders Loven)
51:34: UDV Janus Bust (Sunds, 2 min)
55:35: 3-1 Kenneth Jensen (Thomas Fiedler)
58:56: UDV Christian Nielsen (ÅFS, 2 min)
59:49: UDV Jakob Skjerning (ÅFS, M3)
59:51: 4-1 Kenneth Jensen (Mikkel Skov)

Skriv et svar