2.-herre til tonerne af Beethoven

2.-herres faste referent lever et hårdt og stresset liv og har derfor ikke haft tid til at skrive referater fra de sidste mange kampe, således følger et mildest talt ufyldigt referat fra 3 af 2.-herres seneste kampe.

ÅFS II – Vissenbjerg 5-3 (2-3) (1-0) (2-0)
Fredericia – ÅFS II 2-3 (0-0) (1-0) (1-3)
ÅFS II – Esbjerg II 8-0 (3-0) (4-0) (1-0)

Inden kampen mod Vissenbjerg blev der givet håndslag på at vi skulle være på plads fra starten af og for en gangs skyld ikke være bagud med 3 inden vi begynder at spille. Men skæbnen ville det anderledes. 20 sekunder spillet, et Vissenbjergskud i sidenettet, men til stor forundring for alle banens spillere blev bolden vinket inde. Minuttet senere blev ÅFS ramt af en af de udvisninger, der ikke hører til historiens største. Så virkede det pludselig som at det ville blive en lang kamp. Ikke mindst fordi Vissenbjerg scorede 2 gange endnu således de var foran 3-0 allerede efter det 12. minut.
I stedet for at gå ned valgte de tapre ÅFS’er at kæmpe videre. Resten af kampen var der kun et hold på banen og de var fra Århus af. 5 gange blev bolden smidt i modstanderens mål uden at fynboerne havde noget at komme med, derfor endte det hele med en flot fightersejr på 5-3.
Da da da daaaaaam. …-, V
Man of the Match blev Asbjørn, som gjordde det formidabelt på en ny position som center.

Til trods for fastelavnsfest lørdag mødte et talstærkt 2.-herrehold op til udebanekamp mod Fredericia dagen derpå. Kampen foregik stort set som sidste gang de to hold mødtes. Dengang endte det i en 3-1 sejr til ÅFS. Efter 30 målløse minutter blafrede netmaskerne for første gang, desværre var det ÅFS-målet bolden var havnet i. Den stilling holdt til 3. periodes 4. minut, hvor ÅFS fik udlignet. I løbet af de næste 2 minutter formåede at Fredericia så at score en enkelt gang, mens ÅFS scorede yderligere to mål og således tog teten. Til trods for en hektisk slutspurt fra Fredericia blev der ikke scoret flere mål i kampen og århusianerne kunne køre retur til ”Smilets By” med endnu 3 point på kontoen.
Da da da daaaaaam, …-, V
Man of the Match blev Carsten, som løb med næsten alle stemmerne

2.-herre skulle vinde kampen mod Esbjergs II, der var derfor fuld koncentration på fra start. 1. kamp mod dem endte med en kneben 4-3-sejr, så det lignede et tæt opgør. Men lad os gøre det kort. Der var et hold på banen denne eftermiddag og kun et hold der reelt ønskede at spille floorball og det var hjemmeholdet. 3-0 efter 1. periode og så var den kamp ligesom afgjort. Det var bestemt ikke en af 2.-herrernes bedste kampe og 3. perode var decideret en pinlig omgang floorball. Men modstandere uden bid resulterede i en meget komfortabel 8-0-sejr.
Da da da daaaaaaam, …-, V
Man of the Match blev dagens hattrick-hero Hans

For dem der stadig sidder forundret over hvad dette referats referenceramme er, skal tiden skrues tilbage til krigen (det kaldte vi den dengang) og en kort omgang historieundervisning. V var for de allierede symbol for Victory. Morsekoden for V er 3 korte og en lang, det samme som de berømte toner fra Beethovens 5. symfoni. Derfor en lille sejrssymfoni for hver sejr. Simpelt og alligevel så smukt.

Topscorerlisten
Hans 8+4
Mads 5+3
Thomas 4+4
Sune 4+2
Casper 4+1

Bisselisten
Sune Schack 7 min
Mads 6 min
Hangaard 6 min
Schultz 6 min
Hans 4 min

Men of honor
Hans 3 gange
Claus 2 gange
Skaft 2 gange
Jesper 1 gang
Sune 1 gang
Asbjørn 1 gang
Carsten 1 gang

Skriv et svar