2. herre: Turen gik til Sunds

2. Herre var på en meget opgave i udekampen mod Sunds i søndags.
Sunds-holdet bestod af tidligere elitespillere, som 1. holdets topscorer Jesper B. spillede med i hans storhedstid.
Dengang kunne Jesper ikke spille sig på modstanderens hold, selvom han var lidt mere slim end han er idag, så det siger lidt omkring styrken på det hold, vi skulle møde.

Turen startede med at Lovén skulle være navigatør, da han ”sagtens” kunne finde derud. Men lad det være sagt: hvis han skulle spille på rød eller sort på rouletten, så var han blevet en fattig mand! Utroligt at man kan gætte forkert i samtlige kryds, selvom der var fin skiltning.
Heldigvis nåede vi det til tiden, da vi til sidst gjorde det stik modsatte af hvad vores eminente navigatør fortalte os.

Sunds startede med at presse meget højt og tempoet var noget højere end spillerne var vant til, men holdet kunne sagtens følge med og spillede faktisk lige op med Sunds-holdet. Kampen bølgede frem og tilbage lige indtil vi fik en udvisning sidst i 1. periode. Vi fik uden problemer løbet tid af klokken, men desværre kunne vi ikke få skiftet ud, da Sunds blev ved med at holde presset. Det medførte at de til sidst fik scoret et velspillet mål, da vores spillere var blevet lidt trætte.

2. periode var ligesom første periode, utrolig tæt med forsøg til begge hold. Forskellen mellem holdene bestod i at Bent ”betjent” var blevet transformeret fra en stille og rolig gadebetjent til Robocop. Lovens lange arm viste, at han havde retten på sin side og med hans knippel fik mørbanket Sunds-holdet med to kasser.

3. periode startede med en føring på 2-1, og ligesom i de to foregående perioder, var kampen meget lige, og der var chancer til begge hold.
3. min før tid fik vi tilkæmpet os et straffeslag. Lasse kommer bønfaldende hen og spørge om han må tage det. Da træneren mente, at manden godt kunne bruge succesen, så fik han lov.
Efter at have sagt ja til Lasse, så fik jeg et lille flashback: På vej til kampen havde manden jo proklameret med, at han havde været i byen dagen forinden og måtte kaste op pga. for mange shots.

Åhhhhh NEJ.

Mine bange anelser blev gjort til virkelighed, da Lasse brændte på det skammeligste – selv ikke på et mål så stort som en ladeport ville han have scoret.

Desværre scorede Sunds lige bagefter og kampen endte 2-2.
Et udmærket resultat, som kunne have gået begge vej, hvis alle 60 min. bliver taget i betragtning.

Jeg vil rose alle spillerne, som gjorde en fremragende indsats og til de spillere, der er nævnt i referatet, så håber jeg de kan klare den hårde kritik, ellers er der jo altid spillersamtaler;)

Skriv et svar