2. holdet ikke til at stoppe.

ÅFS Floorball – Esbjerg Sharks 3 (2. division), 4-0 (0-0,2-0,2-0).
Målscorere for ÅFS: Dion Bach, Anders Laversen, Martin Steffensen & Michael Søvsø.

Med 20 spillere og Nikolaj Hedelund i målet måtte ÅFS stille op med 4 kæder. Dette betød at i en ellers lige kamp kom fysikken til at betyde meget. Esbjerg havde kun 1½ kæde og måtte efter 33 sekunder i 2. periode se på måltavlen og konstatere at Dion Bach havde bragt ÅFS foran. Kampen var ellers meget lige og Esbjerg havde flere gode chancer i 1. periode. Nikolaj stod en brandkamp, og der var ikke noget at gøre for Esbjerg.
Kort efter Dions åbningsmål kunne Anders Laversen bringe ÅFS på 2-0. Efter det stod det klart, at Esbjerg var tappet for kræfter og skulle nu bare begrænse nederlaget, det gjorde de godt og med god fight fik de holdt ÅFS væk fra målet i lang tid. Først 5 min inde i 3. periode kom ÅFS igen på tavlen, denne gang var det Martin Steffensen der scorede.
Ole K. havde væddet en stor fadøl om han kom på måltavlen. Dette kunne tydeligt ses, men Ole kom aldrig til de helt store chancer. Han fik dog en enkelt assist da han 7 minutter før tid spillede Michael Søvsø fri som scorede sikkert.
Da der var mange tilskuere i hallen måtte de i dagens anledning stemme kampens spiller, det blev med utrolig mange stemmer: Birger Marius Kristiansen.
ÅFS 2 lader til at vade lige igennem 2. division, fortsæt det gode arbejde drenge. Og tak til Jakob Jensen som var en fantastisk speaker hele dagen.

Skriv et svar