2. holdet vandt igen.

ÅFS Floorball – Vissenbjerg 2 (2. division), 6-2 (4-0,2-1,0-1).
Målscorere for ÅFS: Frederik Ø. Madsen,Dion Bach (2),Kim Jessen & Jeppe Hansen (2).

2. holdet stillede igen med en stor trup og flere meget rutinerede folk. Vissenbjerg på den anden side havde blot medbragt 8 spillere og et ukendt antal tilskuere.
Fra starten af 1. periode stod der ÅFS på det hele, Frederik Madsen slog til og bragte ÅFS foran 1-0. Blot 1½ minut efter kunne Dion Bach øge til 2-0 assisteret af publikumsyndlingen Jens C. Ca. 3 minutter efter var det så Kim Jessen, der udbyggede føringen til 3-0 assisteret af Jeppe Hansen, som netop er vendt tilbage efter en skade. Men en assist var ikke nok for ham, så i 1. periodes 12. minut gjorde Jeppe H. det til 4-0. Vissenbjerg var meget usynlige i 1. periode, og det tegnede til en storsejr til ÅFS.

Det blev det dog ikke til, for de fynske rotter kæmpede vanen tro godt, og i 2. periode kom de meget bedre med i kampen. Således chokstartede Vissenbjerg med en reducering til 4-1. Det var stadig ÅFS, der dominerede. Men uden samme skarphed i angrebet, i forsvaret var der flere gode præstationer, og målmand Hedelund fik afværget et par gode skud. Målene udeblev ikke helt, 3 minutter før tid nettede Dion Bach igen, denne gang til 5-1. Kort efter havde Kim Jessen og Jeppe Hansen byttet om på rollerne og Jeppe scorede til 6-1 asssisteret af Kim.

I 3. periode var Vissenbjerg efterhånden kommet helt op i omdrejninger, og havde nærmest mere energi end i starten af kampen. Forsvaret hos ÅFS virkede lidt usikkert, og det udmøntede sig i en enkelt fynsk scoring til kampens slutresultat 6-2. 3. periode bød også på kampens 2 eneste udvisninger, begge til ÅFS. Det vidnede også om, at kampen blev spillet i en god atmosfære, træner Martin Ingemann fandt endog tid til at sætte rekord i flest høje bolde i løbet af en kamp. Mens Jens C. stod for hurtigste flugt fra en kamp lidt før tid.
Kort sagt, en sikker sejr til ÅFS i en udmærket kamp.

Skriv et svar