2 x nederlag.

Umiddelbart kan det synes som om ÅFS 2 er kommet dårligt fra start – faktum er ihvertfald, at det er blevet til nederlag i de første to kampe!

Den 29. september spillede ÅFS 2 mod Esbjerg 2 på hjemmebanen i Århus Firma Sport. Holdet havde ikke trænet sammen særligt meget, og bestod hovedsagligt af de spillere som havde været med til at spille holdet op i 1. division.
Det viste sig dog hurtigt, at der er stor forskel på 1. og 2. division, og holdet kom hurtigt bagud 0-2. Midt i perioden fik Martin Ingemann dog reduceret til 1-2, men desværre måtte selvsamme Ingemann udgå kort efter med en mindre skade! Kort inden pausen gjorde Esbjerg det til 1-3 og ÅFS virkede på dette tidspunkt en smule opgivende.
4 minutter inde i 2. periode scorer Karsten Kristensen til 2-3, men da Esbjerg minuttet efter svarer igen med scoring til 2-4 er løbet kørt. Esbjerg vinder perioden 5-1 og går således til pausen med en føring på 2-8.
Da Esbjerg er sikre på sejren trækker de sig tilbage på banen, og overlader initiativet til ÅFS. Det lykkedes for ÅFS at vinde 3. periode 3-1, men man er dog aldrig for alvor i nærheden af sejren.
Andetholdet taber således sin ilddåb i 1. division 5-9.

Weekenden efter tog ÅFS 2 så imod lokalrivalerne fra Skanderborg. ÅFS stillede med noget nær et helt nyt hold i forhold til kampen mod Esbjerg, så det var spændende at se, hvordan holdet klarede sig denne gang.
Kampen endte med de for floorball ret usædvanlige cifre 2-3. Skanderborg vandt de to første perioder 0-1 og ÅFS vandt sidste periode 2-1.
Positivt var det, at ÅFS i modsætning til kampen mod Esbjerg, i store dele af kampen formåede at styre spillet. Der blev produceret utrolig mange chancer, men sort uheld (bl.a. 7-8 skud på stolpen) samt storspil af Skanderborgs keeper holdt altså ÅFS nede på 2 mål.
Alt i alt tegner det dog godt for holdet. Kan man fastholde den “gamle” rutinerede garde (der var 8 spillere med eliteerfaring) bør den første sejr snart være i hus.

Skriv et svar