3.-herre bag fjendens linier

3. division vest, kreds 3: KKIK – ÅFS 3 0-10 (0-2, 0-5, 0-3)

For to uger siden mødte ÅFS 3 på hjemmebane KKIK i en spændende kamp der endte med en 6-4 sejr til århusianerne. Denne gang skulle 3.-herrerne til Karup, hvor top og bund igen skulle mødes.

Nu nærmede bilen sig endelig Karup og træneren lagde hovedet på skrå og tænkte tilbage til år 2001, hvor det var sidste gang han besøgte denne by. Dengang var han værnepligtig og på øvelse. Nu var han tilbage. Denne gang som kaptajn og på vej i krig.

Delingen var på sølle 9 mand, bestående af en målmand, nogle infanterister, et par TMG-skytter og en enkelt leopard II (træneren selv).
Efter den korteste fempunktsbefaling i kaptajnens tid som træner gik holdet på banen klar til kamp.

3.-herrerne valgte at møde fjenden langt tilbage på banen i 1. periode. Det gjorde dog at KKIK fik lov at lægge lange høje bolde frem af banen, der dog ikke blev andet end løst krudt og aldrig rigtig blev farligt. I den anden ende af banen blev bolden spillet godt rundt, men chancerne blev ikke rigtig udnyttet. Thomas sørgede dog for en 2-0 føring ved pausen ved kynisk at udnytte to forsvarsfejl.

2. periode trak århusianerne sig lidt op i fjendeland og perioden blev et sandt artilleriangreb mod KKIKs mål. Masser af velspillede angreb og adskillige projektiler fra Carsten resulterede i en periodesejr på 5-0. Hvilket godt kunne have været større, hvis det ikke var for den unge velspillende keeper i Karupmålet.

3. periode startede, som 2. periode sluttede og århusianerne lagde ud med 2 hurtige mål, men halvvejs inde i perioden begyndte spillet at smuldre. Der blev taget en time-out og spillet kørte igen i 5 minutters tid, hvor ÅFS 3 lige formåede at lave et særdeles velspillet mål. Uselvisk forarbejdet af Thomas og Lovén, Casper tog sig af det formelle ved at prikke bolden i mål.

5 minutter før tid vågnede KKIK pludselig op til dåd, selvom det var for sent at vende slaget. Fedt at de nede 0-10 kunne finde motivationen frem. Det blev lagt pres på århusianerne, men Øe i målet sørgede for at lukke af, når det blev for farligt. 3.-herrerne slap med skrækken og kunne holde målet rent og med 10 skarpe skud der ramte i målet, kunne de tage hjem med en 10-0 sejr.

Stor ros til Øe og forsvaret. Sådan skal der lukkes af bagtil. Mikkel spillede en rigtig god kamp og har i den seneste måned vist, at han er begyndt at få meget mere overblik over spillet. De seneste par kampe har også budt på flere point fra hans stav.

Tak til dommerne, der ikke altid havde det lige nemt i kampen og vist nok også fik snydt Karup for et nok lidt klodset begået straffe i slutminutterne. Tak til KKIK for kampen og denne sæson. Fedt at I kunne finde gejsten til sidst.
Århusianerne var på dagen bare det bedre end Karup og sejren var bestemt ikke for lille.

Skriv et svar