3.-herre dræbte Skanderborgs bier

3.-herres mål for forårssæsonen er at ende på 2.-pladsen i rækken, da man trods alt må se realiteterne i øjnene og konstatere at TÅF nok løber med 1.-pladsen. I første kamp i forårssæsonen blev det til en kneben sejr over 4.-herre. I søndags ventede så rækkens nummer 2, Skanderborg, som skulle slås, hvis målet skal opnås.

5 minutter inde i kampen blev ÅFS, set med blå briller, ramt af en måske tynd udvisning. På det efterfølgende frislag scorede Skanderborg et flot mål og bragte sig foran 1-0.
Den stilling holdt til gengæld ikke mange sekunder. På den efterfølgende face-off havner bolden på Skanderborgs banehalvdel og da ingen af Skanderborgs spillere gør det store for at få fat i bolden kommer Thomas N buldrende. Han snupper bolden og tager et par træk og trækker den flot ind i målet. 4 sekunder efter Skanderborgs mål!!!!!!
5 minutter senere er selv samme Thomas på pletten og sørger for at ÅFS kan gå til pause med en 2-1-føring.

2. og 3. periode stod der ÅFS på det meste. Spillet kørte rigtig godt rundt i begge kæder og var noget af det bedste 3.-herrene hidtil har spillet. Skanderborg kom ikke rigtig frem til noget, mens ÅFS jævnligt havde nogle farlige og velspillede angreb. 4 mål blev det til i de sidste 2 perioder. To af Kim, endnu en af Thomas og endelig en af Jesper R. Derved kunne ÅFS kalde sig for sejrherrer med en fortjent 6-1-sejr.

Positivt var det at spillet virkelig kørte godt i de sidste to perioder og især powerplayet fungerede godt, selvom det ikke blev til nogle mål under disse. Vi savner dog stadig noget mere skarphed foran mål, men det skal nok komme med tiden.

Af spillere skal Jesper R nævnes, da han blot bliver bedre og bedre og efterhånden er en af de vigtigste spillere på holdet. Han spillede igen en rigtig god kamp.
Thomas N, som for tiden er vores mest målfarlige mand, scorede 3 fremragende mål og han skal også roses for en god kamp.

Lørdag morgen kl. 8.30 venter rækkens suveræne tophold, og det bliver spændende at se hvor stor en udvikling holdet har haft. Sidst de to hold mødtes endte kampen 3-3, som nok var noget heldigt set med ÅFS-briller, da de tre mål blev scoret på 3 chancer. Dog blev kampen senere til et skrivebordsnederlag, da TÅF klagede over en ulovlig spiller, hvilket på ingen måder var tilskyndet at bruge.

Skriv et svar