3. herre forsvarede klubbens ære

I en helt igennem miserabel weekend for ÅFS holdene, hvor først 1. herre led nederlag mod AaB, derefter 4. herre til TÅF, U15 mod Sunds, 1. dame mod Outlaws og 2. herre til Skive, måtte de gamle drenge på Loko løfte ÅFS fanen højt ved i weekenden sidste kamp involverende et ÅFS hold at slå Skive 2 med 28-1.

Loko bestod denne weekend udover the usual suspects af Nils Boisen og Terje Dahl fra 1. herre som var taget med Loko for at få lidt selvtillid og tiltro til floorballspillets glæder igen. Denne mission lykkedes på glimrende vis, da Terje imponerede med 4+8 point og Nils Boisen viste ligeledes målnæse med en scoring.

Jacob D. tog en for holdet og meldte sig som goalie i fraværet af Kim Klokmose og Kenned Thomsen. Dette kronede han med en assist og dermed har Jacob lavet lige så mange point som Kim Klokmose i karrieren… Til gengæld forærede han også et mål væk til Skive ved at lade en triller fra midten løbe gennem benene på sig. En storsindet handling af Jacob, der gav Skive en del gejst tilbage.

Af interessante statistiske forhold i kampen kan nævnes af Loko vandt tredje periode 19-1 og at William Ehmsen lavede karrierens og formentlig klubbens hurtigste hattrick nogensinde, da han scorede 3 gange på 26 sekunder i tiderne 26.51, 27.09 og 27.17.

Michael Skovsgaard (formerly Hjørring) var også flyvende som top goal scorer med 7 kasser. På den anden side skuffede junior talentet Jeppe Justesen ved kun at præstere 2+3, det skyldes måske, at hans ben sov i bilen – både på vej ud og hjem…

Den gamle kamphest Jan Elgaard (som er nestor frem for Hassing i dennes fravær) kom frem på banen i 3. Periode og kvitterede med 5 kasser, heraf de to indenfor 30 sekunder efter at være blevet rykket op som center.

Point for Loko
William Ehmsen 8+6
Terje Dahl 4+8
Michael Skovsgaard 7+1
Jan Elgaard 5+1
Jeppe Justesen 2+3
Kim Pedersen 0+3
Filip Arnbjerg 1+0
Nils Boisen 1+0
Jacob Danielsen 0+1 (Goalie)

Skriv et svar