3. Herre mod Skive (og sig selv)

Som til ethvert boksestævne ligger weekendens hovedkamp som den sidste om lørdagen. Ligeledes vil det være tilfældet på lørdag 26. marts kl 17 i ÅFS hvor 3. herre for tredje hjemmeweekendkamp i træk spiller som det sidste hold. Denne gang mod Skive, som man tilbage i december måtte dele point med i en kamp der endte 4-4 trods ekstrem ÅFS-dominans. Mens Skive på 6. pladsen stadig har lidt at spille for, for at forsvare denne plads, har 3. herre sikret sig 4. pladsen uden mulighed for at avancere yderligere.

Efter nederlaget i ”århundredets kamp” til TÅF skal 3. herre forsøge at komme godt ud af sæsonen med en overbevisende sejr. Pga. den store tilskuertilstrømning og en forsinket kampstart, da ikke alle var kommet ind til tiden, i sidste kamp, gik overvejelserne på at flytte kampen til en hal med større kapacitet. Men holdet foretrak at spille på den sædvanlige blå hjemmebane. Hvis man gerne vil have en god plads til denne kamp, anbefales det at komme i god tid, hvor der også vil være mulighed for at overvære 2. dame efterfulgt af 2. herre. Da dette er 3. herres sidste divisionskamp i denne sæson, vil vi takke vores mange trofaste fans med gratis adgang og sædvanlig champagne floorball! 3. herres trænerteam vil gå så vidt, som at garantere en sejr i lørdagens sidste kamp! ÅFS spillerne er toptunet, dommere er blevet bestukket og sidst men ikke mindst er samtlige Skive-spilleres hundehvalpe blevet taget som gidsler – det kan simpelthen ikke gå galt.

Da ÅFS efter kampen vil fejre sejren og en fremragende sæson med øl, Jochen og hornmusik anbefales det, at medlemmer af pressen som ønsker et seriøst interview med navngivne spillere, kontakter ÅFS' public relations manager Anders Winstrøm senest 10 minutter efter slutfløjtet.

Udover den egentlige kamp er der også to, måske endnu vigtigere, indbyrdes kampe der langt fra er afgjort: På pointlisten er der yderst tæt kamp mellem maratonmand Rasmus Jensen, Jesper Warhol Jørgensen og vores svenske driblekunstner Djavid Haghighi som står med hhv. 12 og 13 point inden sidste spillerunde og som gennem hele sæsonen også indbyrdes har kørt meget på hinanden. På de efterfølgende pladser følger captain Helbo, vores tyrkiske stjerne Sahin Özcan og Carsten Dostojevskij Gormsen. Rygterne vil vide at både den russiske og tyrkiske landstræner endnu engang vil være at finde i hallen på lørdag.

Den anden, meget omdiskuterede, konkurrence er bisselisten som domineres af vores kollegium drenge. Her fører Djavid på papiret meget klart efter en M2, som dommerne efter kampen erkendte skulle være givet til en anden unavngiven slagsbror. En 2+10 fylder godt i regnskabet hos Joachim, mens Kasper kun i en 2. herre kamp har formået at kæmpe sig over de 2 min (hvilket ikke indgår i regnskabet).

For Goalie Martin Christensen gælder det om at holde buret rent for anden gang i denne sæson, hvilket ville gøre ham til sæsonens mest succesfulde, da det ikke er lykkedes for andre målmænd i klubben. Denne vindermentalitet kommer gennem mange års arbejde i TÅGEKAMMERET, hvor han som en af de bærende kræfter har været med til at vinde det gyldne bækken ved kapsejladsen hvert år.
Nedenfor ses en oversigt over de førende spillere.

Pointliste:
Rasmus Jensen       10+3 =13
Jesper Jørgensen      7+6 =13
Djavid Haghighi         7+5 =12
Kasper Helbo            3+4 = 7
Sahin Özcan             3+2 = 5
Carsten Gormsen      3+2 = 5

Bisseliste:
Djavid Haghighi         33 min
Kasper Helbo            14 min
Joachim Sloth           14 min
Carsten Gormsen       6 min
Jesper Jørgensen       6 min

Skriv et svar