3. herrernes mission

Den 23. februar tog mand imod et halv amputeret Randers hold i ÅFS centret. Den omvendte kamp blev vundet, og muligheden for at tage 3 point mod Randers var gode. Især da Randers stillede op med kun 6 markspillere.

1. periode sluttede også med en 1-0 føring på mål af Christian Perto og knap var anden periode sat i gang inden der stod 2-0 (uass. Jesper Bertelsen). Randers kæmpede dog videre og kom på 2-2 inden perioden sluttede.

Trænerteamet lagde en plan for hvordan kampen skulle vindes, men inden man nåede at sætte den i spil scorede Loui til 3-2. minuttet senere øgede Ege føringen til 4-2. Derfor valgte man at spille kampen færdig uden at gøre brug af planen.

Den 2. marts blev det så tid til at tage til Skanderborg og dele prygl ud. Det har altid været nogle intense kamp mod Skanderborg og man forventede det samme denne gang.

Krachts havde meldt afbud og wunderkind Gustav Chatterton trådte til som målmand, og præsterede atter en stor kamp i ÅFK trøjen.

1. periode sluttede med en 0-2 føring, hvor Storr både scorede og assisterede Christian Perto. Kampen var på ingen måde lukket, men 3. herrerne gik til pause med en god mavefornemmelse.

To hurtige scoringer i anden periode af Dubbelmann gjorde kunne denne fornemmelse endnu bedre, men dræberbierne havde ikke lagt sig og fik udlignet til 1-4, inden Storr og Børsting hver især scorede et mål.

2. periode slutter 2-6.

Skanderborg stak igen i starten af 3. periode, og da ÅFK trak to udvisninger efter hinanden gik spillet lidt i stå. Dubbelmann lukker og slukker en komfortabel sejr med fire minutter igen.

Slutresultat 3-7.

Med 2 sejre i bagagen ligger vi pt. nummer 6 ud af 10 hold, á point med Mørke.

Vi skal møde bundholdet Skive og rækkens nummer 3, Viborg. Med godt spil og en seriøs indsats kan det give yderligere 6 point til holdet. Mørke har en bedre målscore, men taber eller spiller de uafgjort i blot en kamp, så er muligheden til stede, og det er den vi jagter!

Skriv et svar