3 points til Darlings

Lørdag formiddag den 23. februar var alt klar til lokalbraget mellem ÅFK 2 (Darlings) og Arnes Corner, troede holderleder Christian, men nej! Mange af 2 herres spillere kom for sent til kampen og værst af alt, hvor var spillertrøjerne. Rasmus aka kongen havde åbenbart svigtet sit hold og glemt at aflevere trøjerne som aftalt. Kampen nærmede sig og Christian begyndte at mærke panikken. De kvindelige tilskuere håbede naturligvis, at resultatet ville være en kamp i bar overkrop. Heldigvis med hjælp fra ÅFKs formand Tina Quist blev et sæt spillertrøjer fremskaffet (1. damer udebanetrøjer) som 2. herres veltrænede kroppe sagtens kunne passe.

På trods af den noget hektiske optakt til kampen kom ÅFK bedst fra start da holdets anfører don Toke med et baghåndsskud passerede en chanceløs AC målmand til 1-0. ÅFK fortsatte med at kontrollere kampen og det blev til scoringer fra Helbo samt Anders B. 1. periode sluttede 3-0 til Darlings.

I 2. periode besluttede Uffe aka Dan Marstrand han ligeledes ville på pointtavlen denne kamp. Uffe placerer AC keeperen 2 gange og udbyggede føring til 5-0 ved 2. periodes afslutning.

I pausen var stemningen i omklædningsrummet meget afslappet og pjattet. Tidligere kaptajn Kasper Helbo tog konsekvensen af den afslappede attitude og gav hele holdet en opsang i ægte Ulrik Wilbek stil. I 3. periode fortsatte Uffe-showet og efter 4:37 minutter sender Peter Brandholt et hjernedødt godt skud af sted mod mål som Uffe får rettet af til føringen 6-0. Skal nævnes dette var Peters første point i år mega sneakers Peter. Uffe scorer kampen sidste mål til kampen resultat 7-0.

Alt i alt en fantastisk kamp af klubbens ynglings hold. Selv Lars Erik Bartels roste holdet efter kampen og ved lidt kreativ analyse af hans udtalelse må det antages som en indrømmelse, at 2. herre er det bedste ÅFK hold til dags dato.

ÅFK vil gerne takke Tina Quist for hjælp med spillertrøjer og Omar for at stå en så fantastisk kamp. På trods af at Jon laver 3 assist og Uffe scorer hele 4 mål løber Omar med titlen som kampens spiller, stort tillykke. Det blev også til et farvel til anfører Toke der er blevet solgt til en Engelsk floorball klub og har derfor spillet sin sidste kamp i ÅFK trøjen.

Skriv et svar